«Πρόταση για Άλβες η Φενέρ»

«Πρόταση για Άλβες η Φενέρ»

«Πρόταση για Άλβες η Φενέρ»

bet365

Ακόμη έναν δυνατό ανταγωνιστή στα σχέδια απόκτησης του Μπρούνο Άλβδες απέκτησε ο Ολυμπιακός, αφού εκτός από τη Γιουβέντους για τον διεθνή Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ ενδιαφέρεται σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο και η Φενέρμπαχτσε.


Δυσκολεύει υπερβολικά για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Μπρούνο Άλβες.

Σύμφωνα με αναφορές του ρωσικού Τύπου μετά την Γιουβέντους, έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ φέρεται να έχει εκφράσει και η Φενερμπαχτσέ.

Πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Μπρούνο Άλβες έχει καταθέσει η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Sport Express», χωρίς πάντως στο ρεπορτάζ να ξεκαθαρίζεται αν τα χρήματα αυτά είναι για μονοετή δανεισμό.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη έχει ξεκαθαρίσει ότι παραχωρεί τον 30χρονο αμυντικό, ο οποίος δεν λογίζεται στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Άλβες κοστολογείται γύρω στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ στην Ιταλία γράφτηκε και για ενδιαφέρον της Γιουβέντους…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα