Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια θετική στην covid-19, δεν θα αγωνιστεί στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια θετική στην covid-19, δεν θα αγωνιστεί στο Τόκιο

bet365

Μία Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία δεν είχε ταξιδέψει ακόμη για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Και κατά συνέπεια δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κορονοϊός θα στερήσει από μία Ελληνίδα αθλήτρια το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή, η αθλήτρια (η οποία δεν κατονομάζεται) βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, καθώς θα ταξίδευε στο Τόκιο τις επόμενες ημέρες.

Θα παραμείνει σε καραντίνα και δεν θα αγωνιστεί στους Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.