Ο Μιλς ο δεύτερος ΝΒΑer που θα είναι σημαιοφόρος για την χώρα του στο Τόκιο

Ο Μιλς ο δεύτερος ΝΒΑer που θα είναι σημαιοφόρος για την χώρα του στο Τόκιο

bet365

Ο Πάτι Μιλς και η Κέιτ Κάμπελ επιλέχθηκαν σημαιοφόροι για την Αυστραλία στην Τελετή έναρξης.

Ενας ακόμη παίκτης του NBA επιλέχθηκε για να είναι σημαιοφόρος για την χώρα του στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο λόγος για τον Πάτι Μιλς, ο οποίος μαζί με την πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Κέιτ Κάμπελ, θα κρατήσουν την σημαία της χώρας της Ωκεανίας.

Η Αυστραλία θα αγωνιστεί στο Τόκιο με 472 αθλητές και αθλήτριες, με την Κάμπελ να είναι το μεγαλύτερο όνομα της κολύμβησης στη χώρα της, που παραδοσιακά κοντράρεται με τις ΗΠΑ για τα περισσότερα μετάλλια στο άθλημα.

Η επιλογή του Μιλς ήρθε, όπως ανέφεραν στην Ολυμπιακή Επιτροπή, τόσο για το ήθος και την πορεία του στο NBA και την Εθνική Αυστραλίας, όσο και για την μάχη που δίνει για ίσα δικαιώματα και τα δικαιώματα των Αβορίγινων στην πατρίδα του.

Ο Μιλς δεν ήταν η προφανής επιλογή καθώς αρκετοί θεωρούσαν πως την σημαία θα κουβαλήσει ο Αντριου Χόι καθώς θα συμμετέχει για 8η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο επιλέχθηκε ο Μιλς και θα είναι ο δεύτερος παίκτης του ΝΒΑ μετά τον Χατσιμούρα (Ιαπωνία), που θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα