Μόνο με επίσημους οι Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κώστας Ευθυμιάδης
Μόνο με επίσημους οι Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

bet365

Χωρίς θεατές θα γίνει οριστικά η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μετά από απόφαση της ΔΟΕ και της Οργανωτικής επιτροπής.

Από την τηλεόραση θα δουν την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ακόμη και όσοι προμηθεύτηκαν ήδη εισιτήρια για το βράδυ της 23ης Ιουλίου.

Οι διοργανωτές, σε συνεννόηση με την ΔΟΕ, αποφάσισαν να μην επιτραπεί παρουσία φιλάθλων στην φαντασμαγορική βραδιά παρά μόνο η παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων της διοργάνωσης.

Η Τελετή έναρξης είναι ένα από τα event που θα ακυρωθούν εισιτήρια, καθώς λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε κατόχους 1,7 εκατομμυρίων εισιτηρίων που είχαν ήδη προ πωληθεί για την διοργάνωση.

Στις κερκίδες θα βρεθούν μόνο στελέχη της ΔΟΕ, πολιτικοί, σπόνσορες, ξένοι αξιωματούχοι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η εφημερίδα Asahi Shimbun.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.