Ο Φέντερερ δηλώθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Φέντερερ δηλώθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Στην αποστολή της Ελβετίας για το Τόκιο προστέθηκε το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ.

Μπορεί ο Ρότζερ Φέντερερ να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την οριστική του απόφαση για το αν θα κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελβετίας τον δήλωσε στη λίστα για το Τόκιο!

Ο Ελβετός που σήμερα στο Wimbledon αγωνίζεται κόντρα στον Σονέγκο για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης, έχει δηλώσει πως θα αποφασίσει αμέσως μετά το grand slam αν θα πάει ή όχι στο Τόκιο. Ωστόσο, η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του ανακοίνωσε το όνομά του και μένει να φανεί αν το έκανε… προληπτικά ή αν ο Φέντερερ τους έχει ήδη μεταφέρει πως θα πάει στην Ιαπωνία.

Ο θρύλος του τένις που θα κλείσει τα 40 του σε λίγο καιρό, έχει κατακτήσει στο διπλό μαζί με τον Βαβρίνκα το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008, καθώς και το αργυρό στο απλό το 2012 όταν έχασε στον τελικό από τον Αντι Μάρεϊ. Δεν αγωνίστηκε στο Ρίο λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Φέντερερ είναι ο μόνος που δηλώθηκε στο απλό, ενώ στις γυναίκες, στο διπλό δηλώθηκαν οι Μπένσιτς και Γκόλουμπιτς. Το τουρνουά του τένις στο Τόκιο ξεκινά στις 24 Ιουλίου και ολοκληρώνεται 1 Αυγούστου.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα