Sweet dreams
Η Πίτερ Σόλμπεργκ World Rally Team θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Ράλι της Νορβηγίας στις 13-15 Φεβρουαρίου και ένα όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ήθελα να φτιάξω τη δική μου ομάδα στο WRC εδώ και πολύ καιρό αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν περίμενα να συμβεί υπό αυτές τις συνθήκες και αυτή τη χρονική περίοδο.
Αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι και ανυπομονώ για τον αγώνα της πατρίδας μου. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες και είμαι πολύ υπερήφανος που έχω να παρουσιάσω μία νέα ανταγωνιστική ομάδα. Έχω γύρω μου ικανότατους ανθρώπους που δουλεύουν σε 24ωρες βάρδιες για να προλάβουμε.
Χωρίς αυτούς και τους χορηγούς μου, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό», ήταν τα λόγια του Σόλμπεργκ, που θα κάνει την εμφάνισή του με ένα Citroen Xsara με προδιαγραφές του 2006. Η νέα ομάδα που δημιούργησε ο πρώην οδηγός της Subaru θα τρέξει και στους 11 αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ έχει πάρει αρκετούς συνεργάτες του από την ιαπωνική ομάδα και επικεφαλής αυτής θα είναι ο πρώην υπεύθυνος λογιστικής της Subaru, Κεν Ρις.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!