Ψηλά ο πήχης για Σόλμπεργκ
Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός, ο οποίος επέστρεψε στο WRC, μετά την αποχώρηση της Subaru από αυτό, με τη δικιά του ομάδα που ίδρυσε ο ίδιος, την Solberg World Rally Team, θέλει στην Κύπρο να είναι μέσα στην πρώτη τριάδα του αγώνα και να ανέβει, έτσι στο βάθρο των νικητών.«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τελευταία ημέρα του Ράλι Νορβηγίας. Αν κοιτάξετε τα σπλιτ και τις ταχύτητες στις γρήγορες διαδρομές θα δείτε ότι ήμασταν οι ταχύτεροι.
Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε στην Κύπρο. Αν τα πράγματα πάνε καλά θα παλέψουμε για το βάθρο σε αυτό το ράλι. Ειπώθηκαν πολλά πριν από τη σεζόν για το αν θα οδηγώ Ford ή Citroen και ποιο Citroen θα είναι αυτό. Τελικά, είμαι εδώ με το Xsara WRC. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά οδηγώ στο σπορ που είναι όλη η ζωή μου.
Όλα είναι σημαντικά αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το όταν είσαι στο ξεκίνημα της ειδικής, βάζεις την 1η ταχύτητα και κοιτάς την αντίστροφη μέτρηση μπροστά σου. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Για αυτό το συναίσθημα δουλεύουμε όλοι τόσο σκληρά», έγραψε, αρχικά, ο οδηγός του Citroen Xsara σε προσωπική του στήλη στην ιστοσελίδα autosport.com, ενώ αναφέρθηκε και στο ράλι της Μεγαλόνησου λέγοντας ότι είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για τον ίδιο.
«Μου αρέσει πολύ αυτό το ράλι. Έχω κερδίσει εδώ αρκετές φορές. Φέτος θα είναι κάτι ξεχωριστό με τις ασφάλτινες ειδικές την πρώτη ημέρα. Τα αυτοκίνητα θα κινούνται πολύ θεαματικά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Ξέρω ότι εγώ θα το διασκεδάσω!.».
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!