Stranger Things: Καθυστερεί η πρεμιέρα της 4ης σεζόν

Gazzetta team
Stranger Things: Καθυστερεί η πρεμιέρα της 4ης σεζόν
Ο κορονοϊός φρενάρει την τέταρτη σεζόν της σειράς «Stranger Things», καθώς όλα δείχνουν ότι πάει για το 2021.

Δυσάρεστα τα νέα για τους φανς της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» που προβάλλεται στο Netflix και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Στις 4 Ιουλίου 2019 έκανε ντεμπούτο ο τρίτος κύκλος της σειράς, ωστόσο ο κορονοϊός χάλασε τα πλάνα των συντελεστών, αφού η τέταρτη σεζόν διακόπηκε αναγκαστικά εξαιτίας της πανδημίας.

Η τέταρτη σεζόν ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί μέσα στο 2021, όμως ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Finn Wolfhard που υποδεύεται τον Μάικ αποκάλυψε ότι το πιθανότερο είναι ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

«Ελπίζω να βγει κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο», είπε ο ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, στο Stranger Things Spoilers. Η παραγωγή του τέταρτου κύκλου σταμάτησε το 2020 και τον Οκτώβριο ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα. Όμως μέσα στο 2021 με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση υπήρξαν νέες αναβολές.

Από την πλευρά του το Netflix δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανακοίνωση, ωστόσο αν η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» δεν κανει ντεμπούτο μέχρι το 2022 θα αφήσει μεγάλο κενό στο πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Η πρώτη σεζόν του «Stranger Things» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016, η δεύτερη τον Οκτώβρη του 2017 και η τρίτη τον Ιούλιο του 2019.