Gangs of London: Μια γκανγκστερική υπερπαραγωγή που καθηλώνει

Gazzetta team
Gangs of London: Μια γκανγκστερική υπερπαραγωγή που καθηλώνει
Η πολυσυζητημένη βρετανική σειρά έφτασε στο Cosmote Series HD.

Αν κάποιος μας έλεγε πριν από έναν χρόνο ότι εκεί έξω υπάρχει ένας θαρραλέος δημιουργός (Gareth Evans) που έχει τη δυναμική να συνδυάσει αριστοτεχνικά την αριστουργηματική πλοκή του Game Of Thrones με τον βρετανικό αέρα του Peaky Blinders, δύσκολα θα τον πιστεύαμε. Όμως θα κάναμε μεγάλο λάθος. Γιατί τελικά αυτό το πείραμα έγινε πράξη, πέτυχε και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια σειρά για την οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια όλος ο πλανήτης. Ο λόγος για το Gangs of London, ένα όχι και τόσο hidden αλλά σίγουρα gem, το οποίο υπόσχεται δράση, πλοκή, βία και χάος.

Το σενάριο εκτυλίσσεται στη βρετανική πρωτεύουσα. Η βάναυση δολοφονία του αρχηγού της ισχυρότερης μαφιόζικης οικογένειας του Λονδίνου εξαπολύει ένα κύμα βίας και χάους, αφού ο γιος του πασχίζει να ανακαλύψει τους δράστες πάση θυσία για να πάρει εκδίκηση. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι για την πρωτοκαθεδρία και την απόκτηση του θρόνου που πλέον έχει αδειάσει είναι πολλοί και κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Επιδίδονται σε ένα βίαιο κρεσέντο εγκληματικών δραστηριοτήτων με ολέθριες συνέπειες.

Πρόκειται για μια σειρά που είναι βαθιά επηρεασμένη από το σκηνοθετικό στυλ του Quentin Tarantino και έχει δεχτεί διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Μάλιστα, αποτελεί την δεύτερη πιο πετυχημένη σειρά όλων των εποχών για το βρετανικό δίκτυο Sky, με πάνω από 16 εκατομμύρια downloads ετεροχρονισμένης θέασης.

Και το καλύτερο; Έχει ήδη πάρει έγκριση για δεύτερη σεζόν, επομένως τα καλύτερα έπονται.

Πρωταγωνιστούν: Joe Cole (Peaky Blinders), Lucian Msamati (Taboo) Michelle Fairley (Game of Thrones)

Την σειρά μπορείτε να την απολαύσετε στο Cosmote Series HD. Aπό τις 18/09 προβάλλονται 2 επεισόδια μαζί (22:00 & 23:00).