Ζεβλάκοφ: «Μ' ενδιαφέρει η Ελλάδα»

Ζεβλάκοφ: «Μ' ενδιαφέρει η Ελλάδα»

bet365

Την ώρα που Τούρκοι και Πολωνοί θέλουν τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ να έχει ήδη κλείσει στην Ανγκαραγκουτσού, ο δίδυμος αδερφός του, Μάρτσιν μιλώντας στο gazzetta.gr επισημαίνει πως είναι γνώστης του ενδιαφέροντος της Καβάλας και ότι δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο η προοπτική της Ελλάδας.
Ο Μάρτσιν Ζεβλάκοφ, αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο. Πλέον Ο Πολωνός άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

- Μάρτσιν, πως είσαι αυτήν την περίοδο, μετά την αποχώρησή σου από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ;

Είμαι καλά. Έχω ήδη φύγει από την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ. Από εκεί και πέρα ψάχνω την ομάδα στην οποία θα συνεχίσω την καριέρα μου.

- Τις τελευταίες μέρες, γράφτηκε στην Ελλάδα πως η Καβάλα ενδιαφέρεται για σένα. Γνωρίζεις κάτι επ' αυτού;

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένας άνθρωπος που με ρώτησε για το κατά πόσον με ενδιαφέρει η Καβάλα. Δεν γνωρίζω όμως το εάν έχω να κάνω με ένα σοβαρό ενδιαφέρον ή όχι.

- Εσύ θα ήθελες να αγωνιστείς στην Ελλάδα; Έχεις άλλες κρούσεις από ομάδες της χώρας μας;

Υπάρχουν ορισμένες ομάδες από την Ελλάδα, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα, όμως δεν θα ήθελα ν' αναφερθώ σε άλλα ονόματα. Η Ελλάδα για μένα είναι ένας πολύ αγαπημένος προορισμός ενώ ας μην ξεχνάμε πως εκεί παίζει ο αδερφός μου, ο Μίκα. Φυσικά και θα μ' ενδιέφερε να παίξω στην χώρα σας, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα οριστικό.

- Υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που θέλουν να σε εντάξουν στο δυναμικό τους;

Έχω προτάσεις από ομάδες της Πολωνίας και της Αυστρίας, όμως όπως είπα και πριν δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου.

- Τις επόμενες μέρες μπορεί να ξέρεις το που θα αγωνίζεσαι του χρόνου;

Ίσως. Θα κάνω διάφορες συζητήσεις μες στις επόμενες ημέρες και μετά θα δω τι θα κάνω και που θα κλείσω για την νέα χρονιά.
 

Τελευταία Νέα