Συλλαλητήριο ο κόσμος του ΟΦΗ

Μανώλης Σαρρής
Συλλαλητήριο ο κόσμος του ΟΦΗ

bet365

Στον ΟΦΗ αισθάνονται αδικημένοι από τον τρόπο που χάθηκε η άνοδος στο παιχνίδι των Σερρών όταν τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ και πλέον στο Ηράκλειο ετοιμάζουν την... αντεπίθεση τους.
Διατεθειμένοι να τραβήξουν στα άκρα την… υπόθεση άνοδο είναι στον ΟΦΗ μετά τις διαδοχικά «φαλτσοσφυρίγματα» που συνέβησαν στην διάρκεια των πλέι-οφ. Για έξι αγωνιστικές, στον ΟΦΗ είδαν να παρουσιάζεται... το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές τους διαιτητές. Στο Ηράκλειο κάνουν λόγο για... «ποτάμι» οργής και αγανάκτησης!.

Στις τάξεις της ομάδας αλλά και του κόσμου του ΟΦΗ επικρατεί μεγάλη αγανάκτηση για όσα θλιβερά συνέβησαν. Τα συνεχόμενα λάθη από τους Τσινιάρη, Δαλούκα, Καλόπουλο και Σταθόπουλο... ξεσήκωσαν στο πόδι όλο το Ηράκλειο και την Κρήτη με αποτέλεσμα να μην είναι κανένας διατεθειμένος να αφήσει στο παρελθόν, όλα όσα συνέβησαν με αποκορύφωμα τα γεγονότα των Σερρών όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Βλόνταρτσικ όταν το σκορ ήταν 1-1.

Παγκρήτιο συλλαλητήριο την Πέμπτη

Η πρώτη πράξη αναμένεται να παιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης όπου διοργανώνεται από την ΕΠΣΗ παγκρήτιο συλλαλητήριο με καλεσμένους όλους τους φορείς που έχουν την δυνατότητα να παρέμβουν. Η ένωση Ηρακλείου διοργανώνει το παγκρήτιο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει στις 18.30 έξω από το εργατικό κέντρο του Ηρακλείου με τον κόσμο του ΟΦΗ να είναι αυτός που πρόκειται να δώσει βροντερό παρών.

Καλεσμένοι είναι όλοι οι βουλευτές του νησιού αλλά και οι νομάρχες, δήμαρχοι κλπ. Ήδη στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ επικρατεί μεγάλος αναβρασμός και το παρών αναμένεται να είναι τεράστιο όπου σε μια ειρηνική εκδήλωση τεράστιου μεγέθους αναμένεται να... φωνάξουν σε όλη την Ελλάδα για όσα συνέβησαν στα πλέι-οφ.

Αγωγές και ΦΙΦΑ

Ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ έχει καταθέσει ένσταση για το κύρος του αγώνα αλλά και για όλο το πρωτάθλημα. Η Κρητική ομάδα βασιζόμενη στα άρθρα 23 και 27 του ΚΑΠ ζητάει να τηρηθούν οι νόμοι. Ουσιαστικά με το άρθρο 27 του ΚΑΠ ζητάει από την ΕΠΟ να μην… δεχτεί το «πραξικόπημα» (σ.σ όπως το ονομάζουν οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ) που συντελείται επιτρέποντας στον Λεβαδειακό να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα σε περίπτωση υποβιβασμού του Ηρακλή ενώ με το άρθρο 23 έχει κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό προσβάλλοντας την προκήρυξη των πλέι-οφ.

Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και την ΦΙΦΑ και είναι σίγουρο ότι αυτή η ιστορία που ξεκινάει τώρα δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Ο ΟΦΗ αναφερόμενος στο άρθρο 22 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ που κάνει λόγο για διαστρέβλωση αγώνα αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Όμως ο λόγος που η ομάδα θα πάει στην ΦΙΦΑ έχει να κάνει με τον φάκελο που περιέχει τα ύποπτα παιχνίδια. Μάλιστα οι διοικούντες τον σύλλογο του Ηρακλείου τονίζουν πως γίνεται να παίρνει την άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που το όνομα του βρίσκεται μέσα σε αυτούς τους φακέλους ενώ η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα;

Ο ΟΦΗ αναμένεται να ζητήσει από την ΕΠΟ την προσφυγή της ιστορίας με τους ύποπτους αγώνες στα αθλητικά δικαστήρια προκειμένου να διαλευκανθεί τι ακριβώς συμβαίνει και πως γίνεται να ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα όταν αμφισβητείται η αξιοπιστία του με πολλές εμπλεκόμενες ομάδες μέσα.

 

Τελευταία Νέα