Πάει τη Λιβερπουλ στο Λας Βέγκας ο ΛεΜπρον!

Gazzetta team
Πάει τη Λιβερπουλ στο Λας Βέγκας ο ΛεΜπρον!

bet365

Ο... εν μέρει ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ ΛεΜπρον Τζέιμς υποσχέθηκε ξέφρενο γλέντι στο Λας Βέγκας στους παίκτες της Λίβερπουλ, αν κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο αυτή την χρονιά!

Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ κατέχει μέρος των μετοχών της εταιρίας «Fenway Sports Group», που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λίβερπουλ, κι ως... ιδιοκτήτης έχει ένα άκρως δελεαστικό πριμ!

Αν λοιπόν οι παίκτες της ομάδας καταφέρουν να κερδίσουν κάποιο τρόπαιο ο Λεμπρον είναι έτοιμος να τους χαρίσει το πιο τρελό Σαββατοκύριακο της ζωής τους στο Λας Βέγκας: «Πέρασα λίγο χρόνο με τον Στίβεν Τζέραρντ και είναι τόσο παθιασμένος με την ομάδα. Αν τελικά τα παιδιά κερδίσουν κάτι αυτή τη χρονιά θα τους δώσω το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής τους στο Λας Βέγκας. Στο κόλπο είναι κι ο kanye (σ. West, ράπερ), κανείς δεν ξέρει όσο εμείς το Λάς Βέγκας!».

Μάλιστα ο «King» πρόκειται να επισκεφτεί το «Άνφιλντ» ξανά σύντομα: «Πρόκειται να έρθω αυτή την χρονιά με τους Kanye West και Jay-Z (σ.σ. ιδιοκτήτη των Μπρούκλιν Νετς και ράπερ) και θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε περισσότερο για το ταξίδι»

 

NBA Τελευταία Νέα