Επιστροφή Total Football απόψε στις 22:50 με ντέρμπι-φωτιά!

Gazzetta team
Επιστροφή Total Football απόψε στις 22:50 με ντέρμπι-φωτιά!

bet365

Τα highlights, το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο των δύο σούπερ ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ παίζουν στο Total Football στην τηλεόραση του Open!
Στις 22:50, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League, καθώς και τις πρωτόγνωρες εικόνες από τα ελληνικά
γήπεδα στην εποχή της πανδημίας Τα ντέρμπι της Τούμπας και του ΟΑΚΑ μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής, με όλο το δυναμισμό, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το αιχμηρό σχόλιο που την χαρακτηρίζει! Δείτε στο Total Football εκτεταμένα highlights από το ντέρμπι κορυφής, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο της Τούμπας, καθώς και το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου, του Κώστα Βασιλόπουλου και του Σταύρου Κόλκα από τη Θεσσαλονίκη. Περίπου στις 23:20, αμέσως μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή,
παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα από το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης από τους ρεπόρτερ του Open, Αλέξανδρο Ξενικάκη και Νικόλα Βασιλαρά.
Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα και οι δημοσιογράφοι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Βασίλης Βέργης, αναλύουν την αγωνιστική εικόνα ομάδων και παικτών μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας και σχολιάζουν με το χαρακτηριστικό, αιχμηρό τους στιλ, ενώ ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, διώχνει με την ανάλυσή του κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.
Παρακολουθήστε επίσης ρεπορτάζ και δηλώσεις από τη μεγάλη νίκη του Αρη επί του ΟΦΗ και τα παιχνίδια των πλέι άουτ, αλλά και πολλά γκολ από τη Μπουντεσλίγκα. Από αυτή την Κυριακή, βλέπουμε ξανά την μπάλα να κυλάει στο Total Football, που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα με άποψη και χαρακτήρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα