ΠΑΟΚ: Η κοπέλα του Άντριαν Περέιρα είναι κι αυτή ποδοσφαιριστής! (pics)

Gazzetta team
Καθαρόαιμη επιθετικός η Ματίλντ Αλσάκερ Ρότζντε βάζει… γκολ στην καρδιά του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα!

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα άφησε για πρώτη φορά τη Νορβηγία και από το Σάββατο (12/9) είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, καθώς ο πατέρας του, Τόμας, είχε παίξει ποδόσφαιρο για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια, κι αυτός στη Βίκινγκ, φτάνοντας να αγωνιστεί 8 φορές στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Ο Άντριαν ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, αλλά φρόντισε και στην καρδιά του να βάλει μια κοπέλα που γνωρίζει καλά τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Βλέπετε, διατηρεί σχέση με τη γοητευτική Ματίλντ Αλσάκερ Ρότζντε, η οποία είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην Κλεπ Ιλ, ενώ στα 20 της έχει προλάβει να χριστεί διεθνής με τη γυναικεία εθνική ομάδα U19 της Νορβηγίας.

Η 20χρονη Ρότζντε αποτελεί μία από τις ελπίδες της χώρας για το μέλλον, παίζει ως φορ στην Κλεπ Ιλ, μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Νορβηγίας.

Διαβάστε ακόμα