Νίνης: Σαν σήμερα το πρώτο πράσινο γκολ και το ρεκόρ! (vid)

Νίνης: Σαν σήμερα το πρώτο πράσινο γκολ και το ρεκόρ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Νίνης: Σαν σήμερα το πρώτο πράσινο γκολ και το ρεκόρ! (vid)

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης έχοντας συστηθεί στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό πριν από 14 χρόνια, είχε σκοράρει για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο γράφοντας ιστορία, σαν σήμερα, την 27η Ιανουαρίου του 2007.

bwin - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21

Ο νυν ποδοσφαιριστής του Βόλου, όντας τότε κάτι λιγότερο από 17 ετών παιδάκι και έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός τον Ιανουάριο εκείνου του έτους σε ματς απέναντι στο Αιγάλεω, συμπληρώνει σήμερα 14 χρόνια από το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Μάλιστα, είχε γράψει ιστορία τότε, αφού είχε γίνει ο νεαρότερος σκόρερ του Παναθηναϊκού σε επαγγελματικό επίπεδο σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 24 ημερών!

Σε ματς απέναντι στον Πανιώνιο τότε, ο Σωτήρης Νίνης με κίνηση από δεξιά είχε φέρει τη μπάλα στο αριστερό κι αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής για να σκοράρει, να γράψει το 2-0 και να πανηγυρίσει έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα