Προγνωστικά στοιχήματος | Προβάδισμα στη Λεβερκούζεν

Gazzetta team
Το πρώτο από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που άρχισε εκ νέου μετά την πανδημία του Κορονοαϊού, είναι η Μπουντεσλίγκα. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής άνοιξε το Σαββατοκύριακο και ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν. Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε περισσότερο τις «ασπιρίνες», αφού η Μπάγερ ήταν αυτή που βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προερχόταν από αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (με 9 νίκες και 1 ισοπαλία στο διάστημα αυτό), με πιο πρόσφατη χρονικά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρέιντζερς (3-1) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Βέρντερ πριν τη διακοπή μετρούσε πέντε σερί ήττες, ενώ ακόμα, πρόκειται για την ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση στην κατηγορία (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 8 ήττες) ενώ, όπως επιβεβαιώνουν και οι βαθμολογίες στοίχημα, διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα συνολικά μαζί με τη Μάιντζ (55 γκολ παθητικό σε 24 αγωνιστικές).

Η μέχρι στιγμής παρουσία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, χρίζει σαφές φαβορί τη Λεβερκούζεν για νίκη στο σημερινό ματς. Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίζουν και σημαντικότερα αγωνιστικά προβλήματα. Με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι συνήθως επιλέγουν να μπουν επιθετικά από τα πρώτα λεπτά στα εκτός έδρας ματς (έχουν σημειώσει 5 γκολ στο πρώτο 15λεπτο και 5 γκολ στο δεύτερο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου) και σε μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου, επιλέγουμε το διπλό ημίχρονο. Σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με το πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν και τον αγώνα Ενερτζέτικ – Μεργ Μέρι. Η φιλοξενούμενη αγνοεί για περισσότερο από ένα ημερολογιακό έτος το διπλό σε επίπεδο πρωταθλήματος, με 20 ήττες και 8 ισοπαλίες απολογισμό σε αυτό το διάστημα. Η γηπεδούχος έχει θεωρητικά εύκολο έργο και τη δυνατότητα να φτάσει σε μία νίκη που θα της επιτρέψει να κερδίσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία. Επιλέγουμε τον άσο.