Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στην Ισπανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στην Ισπανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εχασε έδαφος για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο η Βιγιαρεάλ μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τους χαμένους βαθμούς, αφού υποδέχεται τη μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, Λεγκανιές (5 ισοπαλίες και 7 ήττες ο απολογισμός της). Η Βιγιαρεάλ παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στο γήπεδό της (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) ενώ στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν καταγράφεται κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που της επιτρέπει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Προφανής η επιλογή του άσου, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στο pamestoixima.gr.

Τα ματς από την Ισπανία, όπως επίσης από Αγγλία και Ιταλία είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο μεταξύ από το σημερινό κουπόνι. Εμείς θα συνεχίσουμε τις επιλογές στοιχήματος από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και με την αναμέτρηση Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης προέρχεται από νίκη στο κλασικό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (2-0), αποτέλεσμα που της δίνει το προβάδισμα για τον τίτλο. Εξι ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπέτις (3 ισοπαλίες, 3 ήττες) τη στιγμή που διαθέτει και την τρίτη χειρότερη άμυνα συνολικά. Η Ρεάλ είναι το σαφές φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών και λογικά θα πάρει τη νίκη. Σε αξιοπρεπή απόδοση το διπλό, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε με τον αγώνα Λεβάντε – Γρανάδα. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων το γεγονός πως παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικές στα εντός έδρας ματς και αντίστοιχα υστερούν σε αυτά που δίνουν ως φιλοξενούμενες. Η Λεβάντε έχει συγκεντρώσει στην έδρα της τους 23 από τους συνολικά 33 βαθμούς της και η Γρανάδα τους 26 από τους 37. Ως αυτού, ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης στο μεταξύ τους ματς. Τον άσο ενισχύει το γεγονός πως η Γρανάδα πιθανότατα να κουβαλάει απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας στο μεσοβδόμαδο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 

Τελευταία Νέα