Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει άμεσα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Σοβαρός από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα έχοντας επιθετικό πλάνο. Είναι ενδεικτικό πως διαθέτει την καλύτερη επίθεση συνολικά αλλά και εκτός έδρας στη SL2 ενώ ως φιλοξενούμενος παραμένει αήττητος, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό.

Ζητούμενο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στην Κρήτη, δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο +7 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ επικράτησε της «ελαφράς ταξιαρχίας» με το επιβλητικό 5-1, ένα αποτέλεσμα που φυσικά έχει τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό.

Ο Πλατανιάς πρακτικά έχει σωθεί, αφού ο υποβιβασμός μοιάζει βέβαιος για την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Πόντου. Γενικά παίζει ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το σαφές φαβορί, λόγω όμως της επιθετικής του φιλοσοφίας και το γεγονός πως ο Πλατανιάς δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος αμυντικά, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.95 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να κάνει από κει και πέρα η Λίβερπουλ, η οποία σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Γουέστ Μπρομ. Οι «κόκκινοι» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και η λογική λέει πως δεν θα δυσκολευτούν. Η Γουέστ Χαμ άλλωστε αντιμετωπίζει πολλά θέματα στο αμυντικό κομμάτι (διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα συνολικά) και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό (2 ισοπαλίες και 5 ήττες στα 7 πιο πρόσφατα). Λόγω της φιλοσοφίας της Λίβερπουλ και εδώ θα πάμε με το ενδεχόμενο να προηγείται στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο και με τον άσο στο ημίχρονο.

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει παιχνίδι και στο Online καζίνο. Εμείς θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με τη συνάντηση Ζιλ Βιθέντε – Μπενφίκα. Η Μπενφίκα με νίκη σήμερα περνάει στην κορυφή και στο +1 από την Πόρτο. Προέρχεται από 2 κολλητές ήττες (σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ) και καλείται να βγάλει αντίδραση. Η γηπεδούχος είναι ανταγωνιστική στο γήπεδό της, δεν μπορεί όμως να γίνει σύγκριση με την Μπενφίκα. Με το διπλό στο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα