Προγνωστικά στοιχήματος | Κίνητρο και φόρμα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Κίνητρο και φόρμα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ματς στο Αγρίνιο, μεταξύ Παναιτωλικού – Πανιωνίου και τη «μάχη» που δίνουν οι δύο ομάδες για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ2. Τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για τους γηπεδούχους ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν τους τρεις βαθμούς και θα κάνουν βήμα σωτηρίας.

Ο Πανιώνιος διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία (με 32 τέρματα παθητικό σε 12 αγώνες) ενώ σήμερα θα έχει υπηρεσιακό προπονητή (τον Δημήτρη Κοροπούλη από την ομάδα Νέων) μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νίκι Παπαβασιλείου. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει το ματς σαν τελικό και από τη στιγμή που αγωνίζεται στο γήπεδό του, έχει το προβάδισμα νίκης. Με το ανάλογο ρίσκο, ο άσος σε απόδοση 1.86 στη Betshop μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κομβικό ματς αναφορικά με την 6άδα δίνει από κει και πέρα ο Ατρόμητος, που υποδέχεται την Ξάνθη. Μετά τις 6 σερί ήττες, χρειάζεται νίκη σήμερα αλλά και νίκη στο φινάλε για να ελπίζει. Στην Ξάνθη κάνει υπό προϋποθέσεις και η ισοπαλία, όμως με τη σειρά της εμφανίζει αρκετές αδυναμίες το τελευταίο διάστημα στην επίθεση. Θα εμπιστευτούμε τον παράγοντα έδρα και ο άσος είναι το σημείο που αποτελεί την επιλογή μας.

Το ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού είναι βέβαια το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, στην πρώτη από τις πέντε αναμετρήσεις των δύο ομάδων που θα ακολουθήσουν (δύο για τα πλέι οφ και δύο για το Κύπελλο). Ισορροπημένο ματς, μπορεί να πάει παντού και όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά. Με το ανάλογο ρίσκο ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Αρσεναλ – Εβερτον. Εξαιρετική παράδοση για την Αρσεναλ (20 νίκες, 3 ισοπαλίες από το 1996), η οποία δείχνει να βρίσκει ρυθμό το τελευταίο διάστημα. Η Εβερτον έχει ανέβει επίπεδο από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Κάρλο Αντσελότι, έχει όμως ακόμα τα θέματά της ως φιλοξενούμενη. Λόγω έδρας και παράδοσης, επιλέγουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα