Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Λυών

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Λυών

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Γιονγκ Αγιαξ προέρχεται από δύο κολλητές ήττες. Αυτές προήλθαν από Ουτρέχτη (7-2 εκτός έδρας) και Μπρέντα (4-2 εντός έδρας). Τα αποτελέσματα αυτά είχαν ως συνέπεια να χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Καμπούρ.

Σήμερα λογικά πάντως θα επιστρέψει στις νίκες, αφού έχει θεωρητικά εύκολο έργο, φιλοξενούμενη στην έδρα της ουραγού Χέλμοντ Σπορ. Πρόκειται για την ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (13 γκολ σε ισάριθμα ματς) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα συνολικά (57 γκολ παθητικό σε 26 αγωνιστικές). Με δεδομένη την επιθετική φιλοσοφία του Αγιαξ Β και το γεγονός πως η γηπεδούχος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.92 στη Novibet μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Να καλύψει το χαμένο έδαφος στη Γαλλία θέλει η Λυών, που πλέον έχει υποχωρήσει σημαντικά στη βαθμολογία. Με φόντο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, η κατάκτηση των τριών βαθμών σήμερα στην έδρα της Μετς, κρίνεται μονόδρομος. Εξι σερί νίκες επί της σημερινής της αντιπάλου μετράει η Λυών (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), τη στιγμή που η Μετς τις τελευταίες εβδομάδες δεν «πατάει» και τόσο καλά στο αγωνιστικό χώρο. Ακόμα, έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες σημαντικές απουσίες παικτών. Δίνουμε το σαφές προβάδισμα νίκης στη Λυών και το διπλό είναι το σημείο που κρατάμε.

Κλείνουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και την αναμέτρηση Μπέτις – Μαγιόρκα, ένα ματς που είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Η Μαγιόρκα είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στα πέντε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας σε 11 αγώνες, 1 ισοπαλία και 10 ήττες απολογισμό. Περιμένοντας από την Μπέτις να αντιμετωπίσει επιθετικά το ματς, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση.

 

Τελευταία Νέα