Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές χαμηλού ρίσκου

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές χαμηλού ρίσκου

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα Δανίας μετά τη διακοπή. Μεταξύ των αγώνων που διεξάγονται σήμερα το Σίλκενμποργκ – Ααλμποργκ. Η γηπεδούχος είναι η ουραγός της κατηγορίας ενώ όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, πρόκειται για την ομάδα που διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα συνολικά στο πρωτάθλημα αλλά και μία από τις χειρότερες εντός έδρας επιθέσεις.

Το «έργο» της για παραμονή θεωρητικά γίνεται μάλιστα ακόμα πιο δύσκολο, από τη στιγμή που αποχώρησε ο σημαντικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της, Ρόνι Σβαρτς (12 γκολ, συνεχίζει στη Μίντιλαντ). Στην πρώτη 6άδα στοχεύει να διατηρηθεί η Ααλμποργκ, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα πρόσφατα φιλικά. Της δίνουμε το ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.85 στη Novibet.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Αστον Βίλα. Από το 2008 έχουν να ηττηθούν στη συγκεκριμένη έδρα οι «πετεινοί», με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Η γηπεδούχος εξακολουθεί να υποπίπτει πολύ εύκολα στο λάθος και οι αμυντικές επιδόσεις της είναι αυτές στις οποίες οφείλει τη χαμηλή θέση της στην κατάταξη. Η Τότεναμ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, θα έχει την ψυχολογία μετά τις νίκες επί της Σίτι στο πρωτάθλημα και της Σαουθάμπτον στο Κύπελλο και μπορεί και σήμερα να πάρει τη νίκη. Λογικό ενδεχόμενο η νίκη της, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Στη Γαλλία, η Λυών έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με το Στρασβούργο. Υπερτερεί σε όλες τις γραμμές η Λυών της αντιπάλου της ενώ προέρχεται και από νίκη επί της Μαρσέιγ και πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, ένα αποτέλεσμα που φυσικά έχει συμβάλλει στην τόνωση του ηθικού. Σε συνάρτηση και με το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της, ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κλείνουμε με Καμπιονάτο και τον αγώνα Σασσουόλο – Πάρμα. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα ματς για τη Serie A. Μία νίκη σήμερα θα την βάλει ξανά στο… κόλπο να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και της δίνουμε το προβάδισμα. Ο άσος είναι το σημείο που ολοκληρώνει τις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα