Προγνωστικά στοιχήματος | Με την «βασίλισσα» του «Χ»

Gazzetta team
Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας στα εντός έδρας ματς και τη δεύτερη επίδοση συνολικά σε «Χ», όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, είναι η Γκρενόμπλ. Από τα 10 ματς που έχει δώσει ως γηπεδούχος σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει 7 ισοπαλίες ενώ συνολικά έχει 12. Σήμερα έχει υποχρεώσεις με τη Χάβρη, ομάδα που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις υποχρεώσεις της στο 2020 ενώ καταφέρνει να παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική και μακριά από την έδρα της (5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Για σήμερα πάντως, έχει να αντιμετωπίσει μία σημαντικότατη απουσία, αυτή του πρώτου σκόρερ της, Καντεβέρε (φορ, 22 συμ. /18 γκολ), ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Το σημερινό μεταξύ τους ματς μοιάζει ισορροπημένο και το ενδεχόμενο ακόμα μίας ισοπαλίας από πλευράς Γκρενόμπλ μοιάζει αρκετά πιθανή. Στο 2.85 το «Χ» στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Στην Ιταλία, για τη Serie A, η Σαμπντόρια έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως σύμμαχο την παράδοση (6 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα 8 τελευταία), αλλά και την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους. Μάλιστα, τους ευνόησαν και τα αποτελέσματα του Σ/Κ και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα βάζουν «τροχιά» για την έκτη θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σαμπντόρια δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από κακές εμφανίσεις και το διπλό της Νάπολι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Η Β Ολλανδίας και η αναμέτρηση Γιονγκ Αγιαξ – Γκόου Αχέντ, ολοκληρώνει τις στοιχηματικές μας επιλογές. Μακράν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση είναι αυτή του Αγιαξ, την οποία χαρακτηρίζει γενικά το G/G και το άκρως επιθετικό πλάνο. Η Γκόου Αχέντ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή και αν μη τι άλλο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και αρκετά γκολ. Επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.