Προγνωστικά στοιχήματος | Συνδυαστικό στοίχημα στο Καμπιονάτο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Συνδυαστικό στοίχημα στο Καμπιονάτο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τον Σεπτέμβρη του 2019 ηττήθηκε τελευταία φορά σε ματς για το πρωτάθλημα Ιταλίας η Λάτσιο και το εκτός έδρας ματς με την Ιντερ (1-0). Εκτοτε και σε 13 ματς ο απολογισμός της είναι 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Ρωμαίοι αυτή την εποχή βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενοι από σερί 10 νικών στη Serie A, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας επικράτηση επί της Νάπολι (1-0).

Εντός έδρας υποχρεώσεις έχει σήμερα η Λάτσιο, υποδεχόμενη την Σαμπντόρια. Σύμμαχος για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι είναι και η παράδοση, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες ως γηπεδούχος. Οι Ρωμαίοι έχουν το σαφές προβάδισμα νίκης, ωστόσο, μετρώντας και την ικανότητα των φιλοξενούμενων στο σκοράρισμα (βρίσκουν σερί δίχτυα στα 5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς) αλλά και το γεγονός πως η Λάτσιο είναι ομάδα με επιθετική προσέγγιση, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1 + G/G σε απόδοση 3.00 στη Bet365.

Στη Σούπερ Λίγκα, «τελικός» χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση με τη Λαμία από πλευράς Παναιτωλικού, ένα ματς που είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν πάνω από τον Πανιώνιο στη μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και αντιμετωπίζουν μία Λαμία που ναι μεν έχει δείξει σοβαρό πρόσωπο, προέρχεται όμως από μετριότατη εμφάνιση και ήττα από τον Ολυμπιακό (με 4-0). Σε συνάρτηση και με τον παράγοντα έδρα, επιλέγουμε με το ανάλογο ρίσκο τον άσο, που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού και πάνω.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές στοιχήματος με την αναμέτρηση Εϊμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σταθερά καλή η παρουσία της Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει βρει ρυθμό. Ακόμα, παρότι ηττήθηκε στο τελευταίο χρονικά ματς στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι, το κλίμα παραμένει καλό, τη στιγμή που η Εϊμπαρ έχει να αντιμετωπίσει για το σημερινό ματς απουσίες σημαντικών της παικτών. Το διπλό, είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα