Προγνωστικά Στοιχήματος | Κρίνονται προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Κρίνονται προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μεγάλο παιχνίδι δίνει απόψε ο ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της χώρας Ντουντελάνζ, για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Europa League. Οι Κύπριοι θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των «32» της διοργάνωσης αν πάρουν το διπλό και ταυτόχρονα η Καραμπάγκ ηττηθεί από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία. Μετά από 2 ήττες στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ο ΑΠΟΕΛ βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα του στα παιχνίδια με αντίπαλο την Καραμπάγκ και μετά την ισοπαλία 2-2 στο Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη 2-1 στη Λευκωσία, πήρε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Μπορεί να έχει μόλις ένα διπλό στις 18 πιο πρόσφατες εξόδους του στη διοργάνωση, ωστόσο απόψε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία κόντρα σε μια ομάδα περιορισμένης δυναμικότητας, να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Όσο για την Ντουντελάνζ, μετά από εκείνη την… τρελή νίκη με 4-3 στο «ΓΣΠ», έχει τέσσερις διαδοχικές ήττες, με βαριά μάλιστα σκορ: 4-1 στην έδρα της από την Καραμπάγκ και 3-0, 5-2 στις αναμετρήσεις με την σαφώς ανώτερη και πρωτοπόρο του ομίλου με 5/5 Σεβίλλη. Εμφανείς οι αμυντικές της αδυναμίες, έχει δεχθεί γκολ στα 23 από τα 27 παιχνίδια που έχει δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Το διπλό του ΑΠΟΕΛ «νοστιμίζει» ακόμα περισσότερο αν το συνδυάσουμε με Over 1.5, φτάνοντας σε απόδοση κοντά στο 2.00 στη Novibet, μία αναμέτρηση που φυσικά είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές.

Στον 11ο όμιλο τώρα, η πρωτοπόρος και αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές Μπράγκα θα υποδεχθεί στην Πορτογαλία την Γουλβς, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της και στο +5 από την 3η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μία ήττα στα 14 τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι (10-3-1), έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα έως τώρα, ιδιαίτερα στο Europa League, και δικαίως βρίσκονται μια «ανάσα» από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τους αρκεί ο ένας βαθμός της ισοπαλίας στο αποψινό παιχνίδι για να την «κλειδώσουν» και μαθηματικά, ενώ με νίκη εξασφαλίζουν και την πρωτιά.

Σε πολύ καλή κατάσταση και η Γουλβς, εντυπωσιάζει το τελευταίο δίμηνο, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά σε 13 αναμετρήσεις, πραγματοποιώντας παράλληλα το καλύτερό της ξεκίνημα από τη σεζόν 1973-74 στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας! Προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, οι οποίες την έχουν ανεβάσει στην 5η θέση της Premier League. Όσον αφορά το Europa League, έχει 3 νίκες και μία ήττα, αυτή από τη σημερινή της αντίπαλο στην πρεμιέρα του ομίλου με 1-0, με όλα της τα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ. Με ισοπαλία απόψε προκρίνεται και αυτή. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

 

Τελευταία Νέα