«Αυτός ο ΠΑΟΚ σκοράρει από παντού!»

Gazzetta team
«Αυτός ο ΠΑΟΚ σκοράρει από παντού!»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο Match Review του Gazzetta.gr μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική, με το Match Review να αναλύει τους λόγους της αγωνιστικής μεταμόρφωσής του. «Καταπίνει» χιλιόμετρα, συνεργάζεται άψογα με τους Τζάλμα Κάμπος και Ροντρίγκες, δημιουργώντας πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για τις αντίπαλες άμυνες και η συνολική παρουσία του συνεχώς βελτιώνεται.

Το Gazzetta.gr τον συνάντησε έξω από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», λίγα λεπτά μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα. Ο Μπίσεσβαρ μίλησε για τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα, την άνεση στο παιχνίδι της ομάδας του, καθώς και για τα μας που έρχονται.

Δεύτερο ματς, δεύτερη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα...

«Παίξαμε πολύ καλά, θέλαμε να έχουμε την πρωτοβουλία και να καθορίσουμε εμείς τη ροή του παιχνιδιού. Κάναμε κάποιες αλλαγές. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλά, σκοράραμε δύο γκολ. Στο δεύτερο νομίζω ήμασταν λίγο κουρασμένοι, επειδή είχαμε και ματς για το Europa League, οπότε ήμασταν λίγο πιο αργοί. Είχαμε κάποια προβλήματα με το πέναλτι, ωστόσο νομίζω πως συνολικά ήμασταν καλύτεροι και αποφασισμένοι να νικήσουμε. Μπήκαμε για να δώσουμε μάχη και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

Η γνώμη σου για το πέναλτι που δόθηκε στον Αστέρα;

«Δεν ξέρω, δεν είδα καλά τη φασή. Ο διαιτητής σφύριξε, οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Με τον Ροντρίγκες και τον Τζάλμα δείχνεις να έχεις πολύ καλή χημεία. Πώς κατάφερες να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα στο παιχνίδι τους;

«Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε μαζί, γιατί ξέρουμε ο καθένας το παιχνίδι του άλλου. Βλέπω τις κινήσεις του Τζάλμα και του Ροντρίγκες και δίνω απευθείας τη μπάλα. Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνους. Νομίζω όσο περισσότερα ματς παίζουμε μαζί τόσο δυσκολότερα θα είναι τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα, ανυπομονώ να παίξουμε περισσότερο μαζί».

Σήμερα έμεινε εκτός ο Αθανασιάδης και μπήκε στη θέση του ο Κουλούρης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν δύο επιθετικοί ικανοί να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα;

«Παίζω και με τους δύο πολύ καλά, ο Κλάους είναι ένας υπέροχος επιθετικός. Ο προπονητής επέλεξε τον Κουλούρη, σκόραρε και στο επόμενο ματς είναι πιθανόν να δείτε τον Κλάους να κάνει το ίδιο. Μπορούμε επίσης να σκοράρουμε από τα άκρα και με τους παίκτες που βρίσκονται πίσω από τον επιθετικό. Νομίζω όλοι έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πλεονέκτημα της ομάδας. Όλοι θέλουν να σκοράρουν».

Το μήνυμά σου στον κόσμο για τα επόμενα ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και νομίζω θα τα πάμε καλά».

 

Τελευταία Νέα