Aπόστολος Βέλλιος: Μια πόλη, ένας παίκτης

Aπόστολος Βέλλιος: Μια πόλη, ένας παίκτης

Gazzetta team
Aπόστολος Βέλλιος: Μια πόλη, ένας παίκτης

bet365

Πρώτο χατ-τρικ για τον νεαρό επιθετικό ο οποίος είναι ο πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής χαρίζοντας και τη νίκη στον Ηρακλή κόντρα στην Καλλονή.

Εφυγε στα 18 του, επέστρεψε στα 23 του. Στην ίδια πόλη. Στην ίδια ομάδα. Προφανώς καλύτερος. Μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής ο Απόστολης Βέλλιος (περί ου ο λόγος) είναι talk of the town. Για ν' ακριβολογούμε είναι το talk αρκετών πόλεων. Με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στην Καλλονή (3-0 τελικό σκορ) είναι δίχως αμφιβολία ο πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής.

Στην περίπτωσή του οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Εννιά γκολ σε 14 ματς. Ενα γκολ κάθε 120 λεπτά. Μόνο ένα με πέναλτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις προηγούμενες 7 επαγγελματικές του σεζόν είχε πετύχει 14 γκολ. Φέτος μέσα σε έξι μήνες έχει ήδη εννιά!

Εχει γίνει το πιο hot όνομα της Θεσσαλονίκης έχοντας ξεπεράσει για την ώρα τον Κλάους, έχει περισσότερα γκολ και φυσικά από τον Μπερμπάτοφ. Μπορεί άνετα ν' αλλάξει το... σύνθημα μία πόλη, μία ομάδα. Πλέον η συμπρωτεύουσα κινείται σε ρυθμούς Βέλλιου. Μία πόλη, ένας παίκτης.

Ο Βέλλιος επέστρεψε λοιπόν. Μαζί με τον Ηρακλή. Και ήδη σκέφτονται μέρες κι εποχές που στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο... Μιχαλάκης. Ο Κωσταντίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα