Tα Βest Goals της 23ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα Βest Goals της 23ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 23ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο μειώνεται η ποιότητα του πρωταθλήματος. Την 23η αγωνιστική σημειώθηκαν μόλις οκτώ γκολ από τα οποία το ένα ήταν αυτογκόλ και φυσικά είχαμε και την μη τέλεση του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποια γκολ που ξεχώρισαν κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο στο Μatch Review του gazzetta.gr.

Eπιλογή πρώτη: Μουνιέ με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Δώνης έδωσε την ασίστ, ο Μουνιέ μπήκε στην περιοχή και με ένα ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό σε ένα γκολ ωραίο σε δημιουργία αλλά και εκτέλεση.

Επιλογή δεύτερη: Ινσούα με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ωραία ατομική προσπάθεια του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού ο οποίος τελείωσε ακόμα καλύτερα την φάση που ο ίδιος δημιούργησε με σουτ έξω από την περιοχή.

Επιλογή τρίτη: Ντέλετιτς με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Ναζλίδης του έκανε την κάθετη πάσα και ο Ντέλετιτς με πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ και έδωσε και τη νίκη στην ΑΕΛ.

Επιλογή τέταρτη: Ουάρντα με ΑΕΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Αιγύπτιος πέρασε τον Χουλτ και με αριστερό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Τσιντώτα σ' ένα εντυπωσιακό γκολ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα