Οι στιγμές της 9ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 9ης αγωνιστικής

bet365

Η SuperLeague Σουρωτή μας χάρισε για ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει.

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε 8 under. Αυτήν την αγωνιστική είχαμε 7. Είναι μια εξέλιξη κι αυτή για την SuperLeague Σουρωτή η οποία μπορεί να μην έχει θέαμα και γκολ αλλά τουλάχιστον έχει σασπένς στο βαθμολογικό του κομμάτι. Ο Ατρόμητος για δεύτερη αγωνιστική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και αν μη τι άλλο ως γεγονός μετά την 9η αγωνιστική είναι ξεχωριστό.

Από το Σάββατο όμως είχαμε ξεχωριστά πράγματα. Στην Λάρισα για παράδειγμα η ΑΕΛ έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού με buzzer beater του Ναζλίδη και η στιγμή είναι όταν τα ball boy μπαίνουν μέσα στους πανηγυρισμούς κι αγκαλιάζουν τον Ελληνα επιθετικό.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ έκανε δεύτερη σερί ανατροπή εντός έδρας. Μετά το ματς με τον Πλατανιά το έκανε και με την Κέρκυρα. Στιγμή; Ο πανηγυρισμός του Γιάκου που έδειξε πως βγάζει την... κατάρα από πάνω του.

Ειχαμε και ντέρμπι! Χωρίς αντικείμενα, χωρίς... υποδοχές, χωρίς καπνογόνα! Σε αυτό μπορούμε να σταθούμε έστω κι να μιλάμε για τ' αυτονόητα στην Ελλάδα.

Ωστόσο η μεγαλύτερη στιγμή, η πιο συγκλονιστική, η πιο σοκαριστική είναι ο τραυματισμός του Μάνταλου. Η κάμερα κεντράρει αμέσως στο πρόσωπό του την στιγμή που ο Ελληνας μέσος κάνει τον σταυρό του και κοιτάει προς τον ουρανό...

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 14
Δοκάρια: 4
Κίτρινες: 45
Κόκκινες: 0 (για δεύτερη σερί αγωνιστική)
Οver: 1 (η ανατροπή του ΠΑΣ με την Κέρκυρα)
Ανακοινώσεις για την διαιτησία: 0 παρά το γεγονός ότι είχαμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Κανονικά είναι η κεντρική φωτογραφία του κειμένου. Για την ακρίβεια είναι η στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος κάνει τον σταυρό του όταν καταλαβαίνει ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά στο γόνατο. Του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και σας αφήνουμε με μια άλλη φωτογραφία. Αυτή που ο γιος του Κόρμπου μαζί με τον φίλο του κάνουν πλάκα στον Ντουρμισάι πριν την έναρξη του αγώνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα