Αλήθειες και ψέματα από την 13η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 13η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της 13ης αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Η νίκη του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ οφείλεται στον Ουζουνίδη. Ψέματα.

Ο Ολλανδός Μπας τερ Βιλ μελέτησε την επίδραση της αλλαγής προπονητών σε 18 σεζόν της Eredivisie κατέληξε ότι η αλλαγή προπονητή βελτιώνει τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον, αλλά αυτό είναι ένα στατιστικό που παραπλανεί, καθώς από τη σύγκρισή του προέκυψε ότι ανάλογη ήταν η πορεία και των συλλόγων που δεν το έκαναν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν αλλαγή στον πάγκο, ούτε δείχνει κάτι για τη δουλειά του Ουζουνίδη. Με εξαίρεση όμως τον τομέα της ψυχολογίας και κάποιες πινελιές του Εβρίτη προπονητή που είχαν ως βασικό κέρδος το μηδέν στην άμυνα, στον ελάχιστο χρόνο που είχε μπροστά του μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης προφανώς και δεν ήταν δυνατόν να περάσει τα πράγματα που ήθελε στην ομάδα. Οι νίκες, ωστόσο, κυρίως στα σημαντικά ματς, χτίζουν ψυχολογία και κάνουν ευκολότερο το έργο του νέου τεχνικού.

Ο Ατρόμητος ξαναμπαίνει δυνατά στη μάχη των πλέι οφ. Αλήθεια.

Η επιλογή του Γιώργου Σπανού να δώσει το χρίσμα του πάγκου στον Κορακάκη αποδεικνύεται απόλυτα σωστή. Ο προβληματικός σε όλους τους τομείς Ατρόμητος έχει αναγεννηθεί και πλέον έχει μια σειρά αγώνων και διαχείρισης που αποδεικνύει ότι η βελτιωμένη απόδοση δεν ήταν... φωτοβολίδα λόγω του σοκ της αλλαγής προπονητή. Οι Περιστεριώτες έδειξαν για μια ακόμα φορά τις διαθέσεις τους εκτός έδρας, πετυχαίνοντας μετά την τρομερή ανατροπή στην Τούμπα μια ακόμα νίκη που χρειάστηκε διαχείριση. Ο Ατρόμητος δείχνει ξανά στρωμένος, αναδεικνύει πρωταγωνιστές και η είσοδος στα πλέι οφ ξαναμπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι του.

Πριν το οφσάιντ-γκολ του Ιντέγε, ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι θα γκελάρει, έχοντας την εικόνα του αγώνα με την Κέρκυρα. Ψέματα.

Το πάθημα της Κέρκυρας μοιάζει να έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό. Μολονότι για ένα ακόμα ημίχρονο στην έδρα του έμεινε στο 0-0, η εικόνα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την πίεση έδειχνε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έβρισκε το δρόμο για τα δίχτυα. Έφτιαξε ευκαιρίες, είχε δημιουργικές απαντήσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα του Ντόστανιτς, βρήκε ρυθμό. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το ότι το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Η Ξάνθη παρέδωσε μαθήματα κυνικότητας. Αλήθεια.

Στο 31' της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Η Ξάνθη είχε τρεις ευκαιρίες και ισάριθμα γκολ. Τελείωσε την αναμέτρηση με τρία συνολικά σουτ εντός περιοχής, ενώ ο αντίπαλος είχε ακριβώς τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες και σαφώς μεγαλύτερη κατοχή. Κι όμως, η ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς από πολύ νωρίς και να δείξει ότι πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο σύνολο που... τερμάτισε την αποτελεσματικότητα!

Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα κέρδος στο ματς με την Κέρκυρα. Ψέματα.

Η απογοήτευση από την τελική ισοπαλία της Ένωσης με τους Φαίακες και την αύξηση της απόστασης από την κορυφή είναι λογική. Μέσα σε όλη την κατήφεια όμως έχει λόγο για να χαμογελά και αυτή ακούει στο όνομα Κώστας Γαλανόπουλος. Ο 19χρονος μέσος έκανε μια πολύ μεστή εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια και συμμετοχή, δίνοντας ώθηση στον ρόμβο του Μοράις και έχοντας σημαντική συμβολή στο καλό διάστημα της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα