Εχασε τη ζωή του ο MMAer, που ηττήθηκε με βάναυσο νοκ άουτ πριν από λίγες εβδομάδες (vid)

Εχασε τη ζωή του ο MMAer, που ηττήθηκε με βάναυσο νοκ άουτ πριν από λίγες εβδομάδες (vid)

bet365

Ο Justin Thornton λίγες μέρες μετά το νοκ άουτ που δέχτηκε σε αγώνα MMA, άφησε την τελευταία του πνοή, στον νοσοκομείο που νοσηλευόταν με πρόβλημα στο νωτιαίο μυελό.

Στις 20 Αυγούστου, ο Justin Thornton πέφτει αναίσθητος στο ρινγκ από χτύπημα που δέχτηκε από τον Dillion Cleckler.

Ο αγώνας για το Bare Knuckle Fighting Championship διήρκησε μόλις 19 δευτερόλεπτα, με τον 38χρονια να δέχεται ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του BKFC, Dave Fledman, λέγοντας:

«Σήμερα το πρωί λυπηθήκαμε πολύ, καθώς ειδοποιηθήκαμε για το θάνατο του μαχητή μας Justin Thornton, ο οποίος αγωνίστηκε στο BKFC 20 στις 20 Αυγούστου 2021.

Μαζί με την υπόλοιπη κοινότητα των μαχητικών αθλημάτων, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του».

Η σύντροφός του, Ambar Willard, είχε ενημερώσει για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου της στις 23 Σεπτεμβρίου λέγοντας:

«Τα τελευταία 7 χρόνια είμαι με τον Justin, όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε ποια είμαι. Είμαι εδώ, μαζί του και δεν θα φύγω ποτέ. Είμαι πολύ ερωτευμένη! Όπως όλοι ξέρετε είναι παράλυτος και δεν έχει βηματοδότη.

Βρίσκεται σε τεχνική υποστήριξη, τού έχει γίνει τραχειοτομή, καθώς έχει υποστεί λοίμωξη στους πνεύμονες, ενώ ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή για τον τραυματισμό του στο νωτιαίο μυελό.

Τον λούζω τέσσερις φορές την εβδομάδα, τον ταΐζω όποτε είμαι μαζί του και του δίνω νερό. Παρακολουθεί τις αγαπημένες του τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο τάμπλετ μου και κάνει αστεία».

Τελικά, δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Τελευταία Νέα