Τρεις τελικοί για τα ελληνικά κουπιά στο παγκόσμιο κωπηλασίας Κ23 στο Πλόβντιβ

Δημήτρης Ντζάνης
Η Ευαγγελίας Φράγκου θα αγωνιστεί στον τελικό του σκιφ στο παγκόσμιο κωπηλασίας Κ23.

bet365

Παρουσία σε τρεις τελικούς θα έχει η εθνική ομάδα κωπηλασίας την Κυριακή (23/7), τελευταία ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στο Πλόβντιβ. Οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου προκρίθηκαν με τον ταχύτερο χρόνο στο διπλό σκιφ ελ. βαρών.

Παρουσία σε τρεις τελικούς θα έχει η εθνική ομάδα κωπηλασίας την Κυριακή (23/7), τελευταία ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στο Πλόβντιβ.

Οι ελληνικές συμμετοχές στους τελικούς θα ανοίξουν στις 10:32 με το διπλό σκιφ των κοριτσιών, οι Σοφία Δαλίδου και Γαβριέλα Λιόλου εξασφάλισαν την παρουσία τους από την κούρσα του ρεπεσάζ της Παρασκευής (21/7) και θα αγωνιστούν από την 1η διαδρομή.

Το Σάββατο (21/7) το διπλό σκιφ ελ. βαρών με τις Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέλαβε την 1η θέση στον ημιτελικό και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (23/7, 11:20). Το ελληνικό πλήρωμα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο από τις έξι βάρκες που πέρασαν στο τελικό. Συγκεκριμένα κάλυψαν τα 2.000μ. σε 7:10.52, με τις Πολωνές, Βικτόρια Καλινόφσκα και Τζέσικα Σομπονίτσκα να επικρατούν στην άλλη ημιτελική σειρά με 7:11.05.

Η τρίτη ελληνική παρουσία σε τελικούς θα είναι της Ευαγγελίας Φράγκου στο σκιφ. Η 20χρονη τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης ημιτελικής σειράς με 7:50.53 και θα αγωνιστεί από την 1η διαδρομή στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (23/7, 12:20).

Από εκεί και πέρα ελληνικές παρουσίες θα υπάρχουν και στους τελικούς Β'. Ο Στράτος Τριανταφύλλου κατέλαβε την 5η θέση στον ημιτελικό του σκιφ ελ. βαρών και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό για τις θέσεις 7-12 (09:45)

Την 6η θέση στον ημιτελικό του διπλού κατέλαβαν οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου και θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-12 (09:10) Την 6η θέση στον ημιτελικό κατέλαβε και η τετράκωπος άνευ των αγοριών με τους με τους Δημήτρη Ζωγράφο, Παύλο Φαΐτα, Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Λεωνίδα Τζουμέζη και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 7-12 (09:20)


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα