Κωπηλασία: Πέρασε στα ημιτελικά και το διπλό σκιφ

Κώστας Ευθυμιάδης
Κωπηλασία: Πέρασε στα ημιτελικά και το διπλό σκιφ

bet365

Οι Γ. Καλανδαρίδης και Θ. Παλαιοπάνος έφεραν και τρίτη πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Στον ημιτελικό του διπλού σκιφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας προκρίθηκαν και οι Γ.Καλανδαρίδης και Θ. Παλαιοπάνος!

Μετά τους Ντούσκο και Παπακωνσταντίνου, ήρθε και τρίτη πρόκριση στους σημερινούς (21/9) προημιτελικούς, με το ελληνικό δίδυμο του σκιφ να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στη σειρά του, με χρόνο 6:25.12, πίσω από την Αυστραλία και μπροστά από την Τσεχία.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί μεθαύριο στις 12:56 ώρα Ελλάδος.

Δεν τα κατάφεραν Φράγκου και Νάτσιουλα

Αντίθετα, στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ γυναικών οι Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά.

Αγωνίστηκαν στα ρεπεσάζ σε μία κούρσα αρκετά κλειστή, αλλά μετά τα 800 μέτρα «έχτισαν» μία μικρή διαφορά από τα άλλα πληρώματα που πήγαιναν σώμα με σώμα. Στα μισά είχαν προβάδισμα 1,5 δευτερόλεπτο, όμως σε εκείνο το σημείο άρχισαν να χάνουν έδαφος.

Ουκρανία και Νορβηγία πέρασαν μπροστά, με το ελληνικό πλήρωμα να δίνει μάχη για την 3η θέση που θα το έστελνε στα ημιτελικά. Τελικά η Κίνα με ένα σπριντ στο τελευταίο 500αρι ξεπέρασε τα δύο κορίτσια που έμειναν από δυνάμεις και τερμάτισαν στην 5η θέση με χρόνο 7:17.17.

 

Τελευταία Νέα