Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ακύρωση για την εθνική ομάδα open water στη μεικτή σκυταλοδρομία

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ακύρωση για την εθνική ομάδα open water στη μεικτή σκυταλοδρομία

bet365

Η εθνική ομάδα ακυρώθηκε στη μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ1.500μ. στην πρεμιέρα του open water στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι ελληνικές συμμετοχές της Δευτέρας (27/6) στο open water και τις καταδύσεις.

Η ελληνική παρουσία στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας δεν άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η εθνική ομάδα πήρε μέρος στη μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ1.500μ. ανδρών-γυναικών, αποτελούμενη από τους Άλκη Κυνηγάκη, Δημήτρη Μάρκο, Ηλέκτρα Λεμπλ και Αφροδίτη Κατσιάρα ακυρώθηκε από τον πρώτο γύρο, ολοκληρώνοντας άδοξα τη συμμετοχή της στο αγώνισμα.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Γερμανία (1ώρ.04:40,5), το ασημένιο η Ουγγαρία (1ώρ.04:43,0) και το χάλκινο η Ιταλία (1ώρ.04:43,0). Συνολικά μέρος πήραν 23 ομάδες, οι τέσσερις ακυρώθηκαν.

Τη Δευτέρα (27/6) το open water συνεχίζεται στη λίμνη Λούπα με τις κούρσες στα 5 χλμ., ανδρών και γυναικών.
Αρχικά θα γίνει η κούρσα των ανδρών (10:00), ανάμεσα στους 63 κολυμβητές που έχουν δηλωθεί βρίσκονται οι Άλκης Κυνηγάκης και Δημήτρης Μάρκος. Θα ακολουθήσει ο αγώνας των γυναικών (13:00) με 56 κολυμβήτριες, αλλά χωρίς ελληνική παρουσία.


Στο παγκόσμιο και οι Έλληνες καταδύτες

Τη Δευτέρα (27/6) αρχίζουν και οι ελληνικές παρουσίες στις καταδύσεις. Οι Θάνος Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος αγωνίζονται στον προκριματικό στο τραμπολίνο 3μ. (10:00), ενώ το απόγευμα (17:00) θα ακολουθήσει ο ημιτελικός.

Στο μεταξύ οι Κινέζοι άρχισαν τη συλλογή χρυσών μεταλλίων. Στον πρώτο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Ζ. Βανγκ και Γ. Τσάο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα