Ολυμπιακός: «Κέλλυ (Αραούζου) σε ευχαριστούμε!»

Ολυμπιακός: «Κέλλυ (Αραούζου) σε ευχαριστούμε!»

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τίμησε την Κέλλυ Αραούζου για την προσφορά της στον σύλλογο και την κολύμβηση μετά την τελευταία της εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα η Κέλλυ Αραούζου είναι μία από τις σημαντικότερες μορφές των τελευταίων ετών στην ελληνική κολύμβηση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κρέμασε χθες το σκουφάκι της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε την καριέρα της σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μετά την τελευταία της κούρσα στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, ο Ολυμπιακός την τίμησε για την πολυετή και σπουδαία προσφορά της.

Ο Νίκος Γέμελος και ο έφορος του τμήματος κολύμβησης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος παρέδωσαν την τιμητική πλακέτα και μια ανθοδέσμη στην Κέλλυ Αραούζου στο πιο όμορφο και φορτισμένο συναισθηματικά στιγμιότυπο της διοργάνωσης.

Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην τελευταία της υπόκλιση, απέναντι σε μία κερκίδα με όλους τους αθλητές και προπονητές, παλιούς και νέους, να τη χειροκροτούν όρθιοι.

Η Αραούζου έχει καταφέρει στην καριέρα της μεταξύ άλλων, να κατακτήσει μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ανοιχτή κολύμβηση το 2010 (αργυρό 5χλμ, χρυσό ομαδικό) και το 2012 (αργυρό 5χλμ, αργυρό ομαδικό), αργυρό μετάλλιο στα 5χλμ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 αλλά και το αργυρό ομαδικό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μαραθώνιας κολύμβησης του 2013 μαζί με το Σπύρο Γιαννιώτη και τον Αντώνη Φωκαΐδη. Επίσης, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης, στους οποίους κατέκτησε την 11η θέση.

Αραούζου: «Ζήσαμε όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό»

Η Αραούζου, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που την ευχαρίστησε για την προσφορά της, τόνισε:

«Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για αυτό το πρωτάθλημα, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο αθλητισμός μου πρόσφερε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου! Τα τελευταία χρόνια νιώθω ευτυχισμένη και πλήρης και έτσι αποφάσισα ότι σιγά-σιγά είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Θα βρίσκομαι όμως πάντα στις πισίνες και από την θέση που έχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ ως εκπρόσωπος των αθλητών θα θέσω νέους και ψηλούς στόχους ώστε η νέα γενιά να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε καλύτερες συνθήκες από ότι εμείς. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στον κ. Γέμελο καθώς και στον κ. Στέπα για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Εις το επανιδείν!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα