Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιππασία: Ο 62χρονος Αυστραλός που πήρε 2 μετάλλια στους 8ους Ολυμπιακούς του!

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιππασία: Ο 62χρονος Αυστραλός που πήρε 2 μετάλλια στους 8ους Ολυμπιακούς του!

bet365

Ο Άντριου Χόι από την Αυστραλία στα 62 του, κατάφερε να πάρει 2 μετάλλια στο Τόκιο (στην Ιππασία) στους 8ους Ολυμπιακούς της καριέρας του.

Όταν αγαπάς κάτι, όταν δένεται με κάποιο άθλημα και το υπηρετείς πιστά, δεν σου πάει η καρδιά να το αφήσεις. Σίγουρα αυτό ισχύει και για τον 62χρονο (!) Άντριου Χόι από την Αυστραλία, ο οποίος βρίσκεται για όγδοη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε μια απίθανη επίδοση.

Μάλιστα στο Τόκιο κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια. Αρχικά το χάλκινο στην ιππασία, ενώ σήμερα έβαλε στην τροπαιοθήκη του και ένα ασημένιο με την συμμετοχή του στο ομαδικό.

O Xόι έχει φορέσει συνολικά τέσσερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς. Πήρε το χρυσό το 1992, το 1996 και το 2000 στο ομαδικό με την Αυστραλία, ενώ στο Σίδνεϊ ήταν ασημένιος στο ατομικό.

Δηλαδή επανήλθε στο βάθρο, 21 χρόνια μετά. Τεράστιο κατόρθωμα και σίγουρα ένας αθλητής που αποτελεί παράδειγμα για την αφοσίωση και την αγάπη σε ένα αγώνισμα. Στα 62 του δείχνει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο αν το θες πολύ και δουλεύεις σκληρά για αυτό.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.