Από τις λάσπες στην... πίστα με μια Lamborghini Urus! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Από τις λάσπες στην... πίστα με μια Lamborghini Urus! (vid)
Θέλοντας να δείξει ότι τα καταφέρνει άριστα σε κάθε τερέν, η Lamborghini επισκέφθηκε τη Ρωσία και γύρισε ένα εντυπωσιακό βίντεο που μας δείχνει πόσα πολλά, διαφορετικά πράγματα, μπορεί να κάνει η Urus.

Στο μυαλό μας έχουμε σαν δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο που μπαίνει στην πίστα και γράφει χρόνους, δεν μπορεί να βγει εκτός δρόμου και να κοπανηθεί στις πέτρες ή να χωθεί στις λάσπες. Η Lamborghini προσπαθεί να καταρρίψει αυτό το «στερεότυπο» και μας δείχνει ότι η Urus τα κάνει όλα το ίδιο καλά, ως ένα Super SUV που δεν λέει όχι σε τίποτα.

Έτσι λοιπόν πήγαν μέχρι τη Ρωσία και γύρισαν ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει την Urus σε όλο της το μεγαλείο, από την πίστα στις λάσπες και από εκεί, στην πόλη. Μπορούμε να πούμε ότι η ιταλική φίρμα σαν να... άργησε λιγάκι γιατί το SUV της κυκλοφορεί εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Επίσης το νόημα του βίντεο δεν είναι να δείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τα κορυφαία αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, αλλά να δείξει ότι κανένα τερέν δεν την κάνει να αισθάνεται άβολα. Φυσικά και μια Aventador θα πετύχει καλύτερους χρόνους στην πίστα, ενώ οι εκτός δρόμου ικανότητές της δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα Jeep Wrangler, για παράδειγμα.

Η ουσία όμως είναι ότι ο οδηγός της Urus μπορεί να διασκεδάσει οδηγώντας την, είτε σε δημόσιο δρόμο είτε στην πίστα, ενώ δεν θα βάλει όπισθεν μόλις δει τον πρώτο χωματόδρομο. Το συμπέρασμα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα ικανοποιητικά, χωρίς να αριστεύει πουθενά. Εκεί που παίρνει το πρώτο βραβείο πάντως είναι στο κομμάτι του status. Η θέα μιας Urus κυριολεκτικά σε καθηλώνει και σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο της Lamborghini για τις πωλήσεις του μοντέλου. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι αγοραστές της ούτε για πίστα ενδιαφέρονται, ούτε για εκτός δρόμου. Ακόμη κι αν τους αρέσει, έχουν άλλα αυτοκίνητα για να εξυπηρετούν αυτούς τους σκοπούς. Απολαύστε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!