Ο Τομ Κρουζ είναι στη «μαύρη λίστα» της Bugatti (pics)

Ο Τομ Κρουζ είναι στη «μαύρη λίστα» της Bugatti (pics)
Μετά από μια μάλλον... περίεργη ιστορία, ο Τομ Κρουζ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ηθοποιών στον πλανήτη, δεν μπορεί να αγοράσει κανένα μοντέλο της Bugatti.

Ονόματα σαν του Τομ Κρουζ, πληρώνονται αδρά για να εμφανίζονται δημόσια με τα προϊόντα μιας εταιρείας. Θεωρητικά, η Bugatti θα έπρεπε να είναι κάτι περισσότερο από υπερήφανη, όταν ο Κρουζ εμφανίστηκε με την προσωπική του Veyron στην πρεμιέρα του τρίτου Mission Impossible το 2006. Ωστόσο η κίνηση αυτή, επισκιάστηκε από μια μεγάλη... ατυχία. Η Bugatti εκτός από τη φήμη ενός κατασκευαστή ταχύτατων και εντυπωσιακών αυτοκινήτων, θέλει να προβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα που προσφέρει στα αυτοκίνητά της, την πολυτέλεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η κακιά στιγμή!

Όλα αυτά, δεν αναδείχθηκαν ιδιαίτερα τη στιγμή που ο Κρουζ προσπαθούσε μάταια να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ας τα πάρουμε από την αρχή: όταν ο Τομ Κρουζ έφτασε με την εντυπωσιακή Veyron στην πρεμιέρα της ταινίας του, βγήκε από το όχημα, χαιρέτησε το κοινό και πήγε έξω από την πόρτα του συνοδηγού για να ανοίξει στην Κέιτι Χολμς, η οποία καθόταν στην αντίστοιχη θέση. Για περίπου 30 δευτερόλεπτα ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Η κλειδαριά είχε «κολλήσει». Όσο κι αν επέμενε, δεν γινόταν τίποτα, μέχρι που τελικά ξεκόλλησε και η πόρτα άνοιξε.

Το περιστατικό μοιάζει -και είναι- μια απίστευτη ατυχία που έγινε σε μια απίστευτα ακατάλληλη στιγμή. Ωστόσο η Bugatti θεώρησε ότι με αυτό τον τρόπο η εικόνα της επλήγη σοβαρά και ότι ο Τομ Κρουζ έκανε κάτι λάθος. Πιθανότατα, να έκανε και κάτι επίτηδες! Με αυτό τον... παραλογισμό, η μάρκα αποφάσισε να του απαγορέψει την αγορά άλλων μοντέλων της, κάτι που ισχύει από το 2006 έως και σήμερα. Θεώρησαν ότι δεν... σεβάστηκε τη φίρμα, με λίγα λόγια, κάτι που δεν δείχνει να έχει λογική, από όποια πλευρά κι αν δούμε το περιστατικό. Η κίνηση να απαγορεύσουν στον Τομ Κρουζ να αγοράσει μια Bugatti είναι χαζή και για ακόμη ένα λόγο. Ο ηθοποιός, δεν μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο από μια αντιπροσωπεία, τίποτα όμως δεν τον εμποδίζει από το να το αγοράσει από κάποιον άλλο που το έχει στην κατοχή του. Οπότε, η μοναδική χαμένη από αυτή την υπόθεση, είναι η Bugatti!

Λίγη... ιστορία

Θυμίζουμε, ότι το 2005, η Bugatti τάραξε τα νερά της αυτοκινητοβιομηχανίας με την τότε Veyron. Οι προδιαγραφές της ήταν εξωπραγματικές και εντυπωσιάζουν ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά. Η ιδέα ενός αυτοκινήτου παραγωγής, που έπιανε τα 407 χλμ./ώρα και είχε 1.001 ίππους, από έναν κινητήρα 16 κυλίνδρων σε διάταξη W, 8.0 λίτρα κυβισμού και τέσσερα τούρμπο, προκαλούσε δέος. Το περιστατικό που ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε με την προσωπική του Bugatti Veyron συνέβη μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του μοντέλου, οπότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!