Διπλό βάθρο για τον Κρασώνη στο Mini Challenge (pics & vid)

Gazzetta team
Διπλό βάθρο για τον Κρασώνη στο Mini Challenge (pics & vid)
Ο 2ος γύρος του Mini Challenge Ιταλίας διεξήχθη στο Πολ Ρικάρ της Γαλλίας και ο Θωμάς Κρασώνης τα πήγε περίφημα με δύο τρίτες θέσεις.

Ένα ακόμη επιτυχημένο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσε ο Θωμάς Κρασώνης στο ιταλικό Mini Challenge καθώς ολοκλήρωσε και τους δύο αγώνες στην τρίτη θέση, που σημαίνει πως διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του. Ο Κρασώνης συμμετέχει με την υποστήριξη της V Team και του Στέλιου Φάκαλη στην κατηγορία Lite του συγκεκριμένου θεσμού, με τα Mini Cooper S των 235 ίππων.

Έπειτα από ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην Ίμολα επανέλαβε πολύ καλές εμφανίσεις στον μοναδικό αγώνα που γίνεται εκτός Ιταλίας, στο Καστελέ είναι πλέον μέλος μιας πολύ δυνατής μάχης για την δεύτερη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με τους βαθμούς. Ο Ούγκο Μπανιάσκο που κέρδισε την κούρσα του Σαββάτου είναι το μεγάλο φαβορί, όπως εξελίσσεται η χρονιά στην κατηγορία του Κρασώνη, όμως στη κούρσα της Κυριακής η βροχή έφερε τα πάνω κάτω.

Εκεί η τύχη έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο αλλά ο Έλληνας οδηγός ήταν και πάλι αποτελεσματικός, καταφέρνοντας να πάρει μια ακόμη τρίτη θέση, δίπλα σε αρκετά εμπειρότερους οδηγούς και αφήνοντας πίσω του τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!