Renault Clio: Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να το αποκτήσεις

Γιώργος Βαρίνος
Το νέο Renault CLIO, στην πέμπτη του γενιά, είναι ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. Οι συμπαγείς διαστάσεις συνδυάζονται με μεγάλους χώρους, ενώ τα προηγμένα μηχανικά μέρη με κορυφαία οικονομία.

Κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ασφάλεια πέντε αστέρων, απαράμιλλη ποιότητα και πληρότητα εξοπλισμού, συμπληώνουν το προφίλ ενός αυτοκινήτου με μέγεθος μοντέλου πόλης, αλλά επιδόσεις και οδική συμπεριφορά που ενθουσιάζουν.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, το νέο Renault CLIO συνεχίζει την τεράστια παράδοση των προκατόχων του, κατέχοντας επί σειρά ετών τη θέση του best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.
Η νέα γενιά του Renault CLIO προσφέρεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης...

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ!