Το InMotion 75 κοντά σας με 154 σελίδες

Το InMotion 75 κοντά σας με 154 σελίδες
Με μεγάλο αφιέρωμα για τις πιο σημαντικές μοτοσικλέτες του 2021, όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και αγωνιστική δράση F1 και MotoGP, το inMotion 75 είναι το ιδανικό μέσο απόδρασης.

Μέσα από τις σελίδες του νέου inMotion 75 ανοίγεται εμπρός σας όλος ο κόσμος του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Νέα μοντέλα που οδηγήσαμε, νέα μοντέλα που αναμένουμε, δράση στις πιο συναρπαστικές πίστες αλλά και θέματα που θα διευκολύνουν την επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας, βρίσκονται στις 154 χορταστικές σελίδες αυτού του τεύχους.

Η κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων εμπλουτίστηκε με δύο ολοκαίνουρια μοντέλα της Dacia, τα Sandero Streetway και Stepway, τα οποία σας παρουσιάζουμε αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια και φυσικά τιμές, πριν τη δοκιμή τους που θα ακολουθήσει στο επόμενο τεύχος.

Μικρή αναμονή και για το hot SUV της Hyundai, το Kona N, που έρχεται να αντιπαρατεθεί σε λίγους αριθμητικά, αλλά πολύ δυνατούς ανταγωνιστές.

Ανανέωση, τέλος, επήλθε σε ένα από τα πλέον διαχρονικά best seller της ευρωπαϊκής αγοράς, το εμβληματικό πλέον Volkswagen Polo που θα δούμε αργότερα μέσα στο έτος στη χώρα μας.

Τη νέα, συναρπαστική ηλεκτρική κορωνίδα στη γκάμα της Mercedes, την EQS, μάλλον θα αργήσουμε να την οδηγήσουμε αλλά δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την τεχνολογία της, σε ένα θέμα – ρεπορτάζ για τα 10 πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά της που πρέπει να γνωρίσετε.

Πιο γήινο αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, το νέο Fiat Tipo Cross το οδηγήσαμε στην έκδοση με τον μικρό αλλά ισχυρό κινητήρα του λίτρου και σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια της συμβίωσης μαζί του. Ενώ με το νέο Ford Kuga PHEV αναγκαστικά «μπήκαμε στην πρίζα» για να ανακαλύψουμε όλα τα θετικά στοιχεία μιας νέας σχετικά τεχνολογίας, αυτής των υβριδικών αυτοκινήτων με δυνατότητα εξωτερικής φόρτισης.

Αντίστοιχης τεχνολογίας και μοναδικής πολυτέλειας, η Mercedes E 300E μας έβαλε για μια εβδομάδα στην premium διάσταση της αυτοκίνησης.

Στο αγωνιστικό πεδίο, η F1 ξεκίνησε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το οποίο συνεχίστηκε και στην Ίμολα, με τη νίκη του Φερστάπεν επί του Χάμιλτον. Στους επόμενους δύο αγώνες όμως στην Ιβηρική χερσόνησο, αυτούς της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, τα πράγματα άλλαξαν.

Στο αγωνιστικό πεδίο του MotoGP ένα ακόμα δίπολο αντίστοιχο των Mercedes – Red Bull έχει διαμορφωθεί και αφορά τις Ducati – Yamaha. Σε Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία, οι μάχες μεταξύ των δύο εργοστασίων αλλά και μεταξύ του Γάλλου αναβάτη Κουαρταραρό και του Αυστραλού Μίλερ, ήταν μοναδικές.

Η μοτοσικλέτα αυτό το μήνα κάλυψε σχεδόν το 50% της ύλης του τεύχους, με το μεγάλο αφιέρωμα στις πιο σημαντικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς για το 2021. Είκοσι έξι υπέροχα μοντέλα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε στις 52 σελίδες του αφιερώματος. Σίγουρα κάποια μπορεί να κερδίσει την προτίμησή σας και να σας συντροφεύσει στο ταξίδι της ζωής σας.

Απολαύστε κάθε σελίδα του νέου inMotion και πριν το ραντεβού του επόμενου μήνα, ας χαρούμε με τη μέγιστη ασφάλεια κάθε υπέροχη διαδρομή της χώρας μας.

Διαβάστε το τεύχος 75 με ένα κλικ στη συνέχεια

iinMotion 75

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!