Νεκρός οδηγός σε αγώνες dragster στο Αγρίνιο (vid)

Gazzetta team
Νεκρός οδηγός σε αγώνες dragster στο Αγρίνιο (vid)
Τραγωδία στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drag Racing στο Αγρίνιο, καθώς έχασε τη ζωή του ο 34χρονος οδηγός Γεράσιμος Φιλιππάτος

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Αγρίνιο, υπάρχει ένας νεκρός ύστερα από δυστύχημα στο Αεροδρόμιο Αγρινίου, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του πρώτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drag Racing. Ο άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του ύστερα από εκτροπή του οχήματός του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο οδηγός ήταν 34 ετών και καταγόταν από την Αθήνα.

Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, οποίος οδηγούσε ένα Nissan GT-R. Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής και όπως μαρτυρούν οι παρευρισκόμενοι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου περίπου 300 μέτρα μετά την εκκίνηση και προτού προλάβει ο οδηγός να αντιδράσει εκείνο βγήκε εκτός πίστας με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα και τούμπαρε πολλές φορές.

Η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με βαθύτατη θλίψη η ΟΜΑΕ πληροφορήθηκε την απώλεια του 34χρονου αγωνιζόμενου στους αγώνες Drag Racing, Γεράσιμου Φιλιππάτου, στο πλαίσιο του 1ου φετινού γύρου του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Drag Racing στο Αγρίνιο.

Σύσσωμα τα μέλη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γεράσιμου Φιλιππάτου, για την τόσο πρόωρη απώλεια ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου οδηγού».

Δείτε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε από το lawandorder.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!