Το inMotion 74 είναι γεμάτο με το μέλλον της αυτοκίνησης

Νίκος Γιαννούλας
Το inMotion 74 είναι γεμάτο με το μέλλον της αυτοκίνησης
Τρεις δοκιμές αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μια συνέντευξη με τον υπεύθυνο της Blink στη χώρα μας, γεμίζουν ενέργεια τις 128 σελίδες ύλης του νέου inMotion 74.

Παρακολουθώντας κάθε εξέλιξη της αυτοκίνησης, το inMotion 74 σας οδηγεί από τον ταχύτερη διαδρομή στο μέλλον. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ, το ίδιο όμως και οι εταιρείες που δημιουργούν τις υποδομές για τη φόρτισή τους.

Κάθε μήνα στις σελίδες του νέου inMotion -δωρεάν και πολύ εύκολα με ένα κλικ από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας- περιλαμβάνονται όλες οι εξελίξεις της αυτοκίνησης με νέα και ρεπορτάζ, πλήρεις δοκιμές όλων των νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, συνεντεύξεις με του ανθρώπους που δημιουργούν το μέλλον και φυσικά όλα τα νέα για την F1 και το MotoGP.

Διαβάστε στη δοκιμή της νέας BMW iX3 γιατί αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό νέο μοντέλο όχι μόνο για τη μάρκα, αλλά και για την κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνολικά και συνεχίστε με τις δοκιμές των επίσης αμιγώς ηλεκτρικών Fiat 500 Electric και Peugeot e-2008.

Σχετικά με τις υποδομές φόρτισης των παραπάνω αυτοκινήτων, είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα αυτά που μας αποκαλύπτει ο υπεύθυνος της Blink στη χώρα μας, κ. Ιωάννης Παπατσίρος.

Τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν έχουν πει φυσικά την τελευταία τους λέξη, όπως διαπιστώνουμε στις δοκιμές του εντυπωσιακά άνετου Citroen C4 C-Cross 1.2 ΕΑΤ8, της ταχύτατης και πολυτελώς δυναμικής BMW 440 iX, καθώς και σε αυτή του πιο hot SUV της κατηγορίας B, του Ford Puma ST.

Ένα μοντέλο που γνωρίσαμε για πρώτη φορά ψηφιακά και στις αρχές του καλοκαιριού θα εμφανιστεί στη χώρα μας, είναι το νέο και μικρότερο στη γκάμα των SUV της Hyundai, το Bayon.

Από τον καταιγισμό νέων SUV δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αυτά που πλέον ανταγωνίζονται τα καθαρόαιμα supercars και παρουσιάζουμε στο ρεπορτάζ για τα πιο γρήγορα του 2021.

Τα συναρπαστικά νέα μοντέλα αυτοκινήτων ολοκληρώνονται με έναν αντίστοιχα ενδιαφέροντα πρώτο αγώνα για το 2021 στη Formula 1, όπου παρά τη νίκη της Mercedes στο Μπαχρέιν, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός.

Στην ενότητα της μοτοσικλέτας, ο Δημήτρης Διατσίδης οδηγεί στην πίστα του Λοσάιλ, στο Κατάρ, τη race replica BMW M 1000RR. Για κάτι πιο γήινο, φροντίζει η Fantic με το Caballero 500 Rally και η Daytona με το U1 155.

Κλείνουμε με τους δύο πρώτους αγώνες MotoGP της χρονιάς στο Κατάρ οι οποίοι, όπως και αυτός της F1, μας εντυπωσίασαν με τον καταιγιστικό τους ανταγωνισμό και με το γεγονός ότι παρά τη διαφαινόμενη παντοδυναμία των Ducati, κερδήθηκαν από τη Yamaha.

Απολαύστε κάθε σελίδα του νέου inMotion με την ευχή να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθούμε με ασφάλεια σε κάποια πανέμορφη διαδρομή της χώρας μας.

Διαβάστε το τεύχος 74 εδώ

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!