Ferrari: «Ελάχιστο αποτέλεσμα η τριάδα για το 2021»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: «Ελάχιστο αποτέλεσμα η τριάδα για το 2021»
Ο Ματία Μπινότο ελπίζει σε μια καλύτερη χρονιά και λέει ότι η επιστροφή τους στην κορυφαία τριάδα ομάδων είναι το λιγότερο που θέλουν να πετύχουν.

Το 2020 για τη Ferrari ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της. Ο Ματία Μπινότο βρισκόταν στο τιμόνι, ωστόσο οι άνθρωποι της Ferrari αποφάσισαν ότι δεν θα ήταν σωστό να τον αντικαταστήσουν αφού δεν θεωρούν υγιές να αλλάζουν τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας συνεχώς.

Τώρα λοιπόν που ο Ματία Μπινότο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της Scuderia και να παίρνει τις αποφάσεις, θέλει να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αυτοκίνητο ώστε οι δύο οδηγοί τους, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ να έχουν ένα καλό «όπλο» στα χέρια τους.

«Ξέρω ότι ο χρόνος μου δεν είναι άπειρος»

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή η χρονιά θα μας κάνει καλύτερους για το μέλλον. Η τρίτη θέση δεν είναι αδύνατη να επιτευχθεί. Αυτό είναι το ελάχιστο αποτέλεσμα που θα πρέπει να έχουμε την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο κομμάτι των κινητήρων, δεν θα είμαστε οι πιο αδύναμοι στο παιχνίδι» είπε ο Ματία Μπινότο.

«Δεν αλλάζουν τα σχέδιά μας, δεν υπάρχουν αλλαγές για το μέλλον μας. Ξέρω ότι ο χρόνος μου δεν είναι άπειρος στην ομάδα, το γνωρίζω καλά. Σαν ομάδα πρέπει να τα πάμε καλά και εγώ, σαν επικεφαλής, να επιτύχω στις επόμενες σεζόν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ματία Μπινότο στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!