Εσπαργκαρό: «Περίπλοκο έως αδύνατο να κερδίσεις τον Μάρκεθ»

Gazzetta team
Εσπαργκαρό: «Περίπλοκο έως αδύνατο να κερδίσεις τον Μάρκεθ»
Ο νέος teammate του Μαρκ Μάρκεθ παραδέχεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος, ο ίδιος όμως ελπίζει ότι θα το κάνει.

Από το 2021 ο Άλεξ Μάρκεθ, αδερφός του Μαρκ Μάρκεθ θα φύγει από την εργοστασιακή Honda και θα πάει στην LCR. Το ρόστερ της Repsol Honda θα απαρτίζεται από τον Μαρκ Μάρκεθ και τον Πολ Εσπαργκαρό. Ο Μάρκεθ ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμος γιατί τα χειρουργεία τον έχουν κρατήσει πίσω και βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, αλλά ο Πολ Εσπαργκαρό κάνει τις υποθέσεις του σε ο,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για τη νέα σεζόν.

«Η πρόκληση για εμένα είναι να μάθω από τον Μαρκ, να καταλάβω τι κάνει διαφορετικό από τους άλλους και να προσπαθήσω να βελτιωθώ. Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα, καθώς είναι απαραίτητος για την Honda αφού αυτός είναι ουσιαστικά που εξέλιξε μια τόσο καλή μοτοσυκλέτα. Η επιστροφή του θα είναι πολύ σημαντική. Θεωρώ ότι μπορώ να κερδίσω τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ωστόσο όλοι ξέρουν πως το να κερδίσεις τον Μαρκ Μάρκεθ είναι πολύ περίπλοκο, αν όχι αδύνατο» ήταν τα λόγια του Πολ Εσπαργκαρό για τον μελλοντικό του teammate.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!