Πίσω στα θρανία της αυτοκίνησης με το νέο InMotion 68

Gazzetta team
Πίσω στα θρανία της αυτοκίνησης με το νέο InMotion 68
Ένα κλικ αρκεί για να μάθετε τα πάντα για τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα F1 και Moto GP μαζί με πλούσιο ρεπορτάζ και νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Εκατοντάδες σελίδες με τα πιο συναρπαστικά νέα και δοκιμές όλων των νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγωνιστικά νέα και πλούσιο ρεπορτάζ σας περιμένουν στο νέο, φθινοπωρινό τεύχος inMotion 68.

Η αγαπημένη σας συνήθεια ενημέρωσης για οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητο και στη μοτοσικλέτα διαβάζεται πανεύκολα on και off line, από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

Αυτό το μήνα το best seller της Skoda, η νέα Octavia, κερδίζει επάξια μια θέση στο εξώφυλλο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην αναλυτική δοκιμή της.

Εξαιρετικά σημαντικό επίσης για την ελληνική αγορά, το νέο Hyundai i10 έχει οτιδήποτε χρειάζεται για να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας A.

Παραμένοντας στη μικρή κατηγορία, δοκιμάζουμε το ήπια υβριδικό Fiat 500, το εμβληματικό μοντέλο της ιταλικής μάρκας που συνδυάζει μοναδικό στιλ με ευχάριστη συμπεριφορά και λογική κατανάλωση.

Στο μέτωπο των SUV οι δύο προτάσεις της Volkswagen στην κατηγορία B, τα Τ-Roc και T-Cross ξεδιπλώνουν τις αδιαμφισβήτητες χάρες τους με τα χαρισματικά Tsi μοτέρ των 1.0 και 1.5 λίτρων αντίστοιχα, ενώ το Ford Kuga μας εντυπωσιάζει και ως diesel.

Οι δοκιμές του τεύχους ολοκληρώνονται με το μικροσκόπιο να εστιάζει στην BMW 2 Gran Coupe με το βασικό κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων.

Για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους γνωρίζουμε το νέο Audi A3 Sportback, που συνδυάζει premium στοιχεία και σπορ συμπεριφορά.

Στις πίστες της Ευρώπης η Formula 1 και το Moto GP μας επιφύλασσαν συναρπαστικές στιγμές, με πολύ σασπένς, παρά τη μονοκρατορία της Mercedes στην F1 και την απουσία του μόνιμου διεκδικητή του πρωταθλήματος στο Moto GP, του Μαρκ Μάρκεζ.

Στο πεδίο του ρεπορτάζ σας αποκαλύπτουμε τα 10 πιο άσχημα αυτοκίνητα που επέλεξε η δημοσιογραφική ομάδα του inMotion, ενώ αφαιρώντας μερικούς τροχούς δεν χάνουμε σε απόλαυση, το αντίθετο: ειδικά όταν οδηγούμε τις Suzuki V-Strom 1050 XT και Kawasaki W800.

Καλή σχολική χρονιά στους μικρότερους αναγνώστες μας και καλό φθινόπωρο σε όλες και όλους.

Διαβάστε το τεύχος 68 εδώ

inMotion 68


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!