Alfa Romeo Giulietta με μόλις 16.000€!

Gazzetta team
Alfa Romeo Giulietta με μόλις 16.000€!
Με όφελος που φτάνει έως τις 3.800€ και τιμές που ξεκινούν από 15.990€, το στιλάτο πολυτελές μικρομεσαίο της Alfa Romeo είναι πιο προσιτό από ποτέ.

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της Alfa Romeo. Η ιδιαίτερα κομψή, ποθητή αλλά και αποδοτική Giulietta διατίθεται “απαλλαγμένη” από περιττά ευρώ αλλά πλήρης εξοπλισμού και δυναμισμού.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, με κινητήρα βενζίνης 1.4ΤB ισχύος 120 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο, ή diesel 1.6 JTD ισχύος επίσης 120 ίππων και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές τους διαμορφώνονται από τις 15.990 (βενζίνη) και από τις 17.990 – 18.990 ευρώ (diesel με μηχανικό – αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων).

Προσιτές αλλά πλήρεις

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι οι εξαιρετικά προσιτές Giulietta προσφέρονται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού “Super”, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Ζάντες αλουμινίου 16’’
  • Προβολείς ομίχλης
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη
  • ESP με Brake-Assist και Hill Assist
  • Cruise control με Speed Limiter
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος

Υπενθυμίζουμε ότι η Alfa Romeo Giulietta εφοδιάζεται με το σύστημα προγραμμάτων οδήγησης Alfa D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Οι πολύ χαμηλές τιμές διάθεσης των Alfa Romeo Giulietta συνοδεύονται επίσης από το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021. Τέλος τα αυτοκίνητα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια, με την ισχύ των καλύψεων να φτάνει έως τα 160.000χλμ., δίνοντας το περιθώριο για απολαυστικές διαδρομές χωρίς κανένα άγχος και περιορισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!