Νέο Ateca ετοιμάζει η SEAT (vid)

Νέο Ateca ετοιμάζει η SEAT (vid)
Η SEAT σύντομα θα μας παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του Ateca, του πρώτου SUV μοντέλου της που το είδαμε για πρώτη φορά το 2016.

Ύστερα από teaser φωτογραφία που αποκαλύπτει το σχεδιασμό του πίσω μέρους στο νέο Ateca, η SEAT ανακοινώνει ότι η ανανεωμένη γενιά του SUV της θα παρουσιαστεί στις 15 Ιουνίου, μέσω διαδικτύου. Το facelift θα φέρει στο μοντέλο πιο φρέσκια εμφάνιση εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, θα ενσωματώσει περισσότερη τεχνολογία και συστήματα ενώ θα αποκτήσει την τελευταία γενιά κινητήρων του ομίλου Volkswagen ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό, με τα σύγχρονα δεδομένα.

Αισθητικά περιμένουμε ότι θα κινηθεί κοντά στο δρόμο που χάραξε το νέο Leon και το μεγαλύτερο SUV της SEAT, το Tarraco. Τα LED φωτιστικά σώματα θα αναβαθμίσουν την εικόνα του και μερικά σπορ στοιχεία με διακοσμητικά αλουμινίου και εισαγωγές αέρα, θα του δώσουν έναν πιο «άγριο» αέρα. Στο κομμάτι των κινητήρων περιμένουμε ότι θα δούμε τη νέα, mild-hybrid σειρά βενζινοκινητήρων του Volkswagen Group και στο μέλλον, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και Plug-In Hybrid εκδοχή, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό από τη SEAT μέχρι στιγμής.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε από τις 15 Ιουνίου και μετά, όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της μάρκας, το Ateca, το οποίο ήταν το πρώτο τους SUV, πριν από το Arona και το Tarraco, έχει πουλήσει σε περισσότερες από 300.000 μονάδες από το 2016 μέχρι και σήμερα. Η πρώτη τους απόπειρα στην κατηγορία είχε σαν αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό, αν σκεφτούμε ότι είχε τις ίδιες βάσεις με το Volkswagen Tiguan και κατά βάση, στηρίχτηκε πάνω σε αυτό το μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!