Με όφελος έως 2.000€ τα νέα Opel

Gazzetta team
Το πρόγραμμα Opel Restart προσφέρει σημαντική έκπτωση και ευνοϊκούς όρους στην αγορά νέου αυτοκινήτου, που θα ισχύει έως και το τέλος του έτους.

Σε μια περίοδο κατά την οποία η πανδημία του κορονοϊού έχει αφήσει βαθιά σημάδια στην οικονομία αλλά και αβεβαιότητα για το μέλλον, η Opel δίνει διπλή λύση με το πρόγραμμα Restart.

Κατ' αρχάς, για πλειάδα μοντέλων Corsa, Astra και Crossland X, τα οποία υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της, η Opel προσφέρει μείωση του ΦΠΑ κατά 50% στην αξία του κάθε αυτοκινήτου προ φόρων.

Το όφελος δηλαδή που απολαμβάνει ο υποψήφιος αγοραστής στο κόστος του αυτοκινήτου προ φόρων, ανέρχεται στο 12%. Στην τελική τιμή του κάθε μοντέλου, αυτό σημαίνει μειώσεις από 1.400 – 1.600 ευρώ για το νέο Corsa, έως 2.000 ευρώ για το νέο Astra και έως 1.870 ευρώ για το Crossland X.

Ταυτόχρονα με τις παραπάνω σημαντικές εκπτώσεις, κάθε ενδιαφερόμενος που θα κλείσει το νέο του Opel έως και τις 30 Ιουνίου 2020, μπορεί να επωφεληθεί περαιτέρω από συμβόλαιο επιστροφής του αυτοκινήτου που αγόρασε.

Συγκεκριμένα, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει το αυτοκίνητό του στον έμπορο από τον οποίο το αγόρασε -έως το τέλος του 2020 το αργότερο- με βάση μια τιμή που θα συμφωνηθεί με την αγορά του.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προσφέρει σιγουριά σε όσους δικαιολογημένα φοβούνται ένα δεύτερο κύμα πανδημίας κορονοϊού, το οποίο μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα στην οικονομική τους κατάσταση και να μην τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στην κατοχή ή την χρηματοδότηση ενός αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα Opel Restart βρίσκεται ήδη σε ισχύ και αφορά σε όλους τους επίσημους εμπόρους της μάρκας ανά την Ελλάδα. Για τους ακριβείς όρους τους προγράμματος και τα διαθέσιμα μοντέλα -τα οποία μέρα με την ημέρα θα λιγοστεύουν καθώς η προσφορά αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα- θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία τηλεφωνική, online ή να επισκεφτείτε τον πλησιέστερο έμπορο της Opel.