Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus (pics & vid) 

Το Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus (pics & vid) 
Η φουτουριστική σχεδίαση του ιαπωνικού SUV αλλά και ένα πακέτο εξωτερικής βελτίωσης, το κάνουν να μοιάζει πάρα πολύ με την Urus, το νέο Super SUV που παρουσίασε η Lamborghini.

Στα μεσαία SUV το Toyota RAV4 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση και μάλιστα, συνοδεύεται και από μια πολύ ενδιαφέρουσα εξωτερική εμφάνιση που στις προηγούμενες γενιές, δεν υπήρχε. Το γεγονός ότι ξέφυγαν από την συντηρητική σχεδίαση και έφτιαξαν ένα πολύ φουτουριστικό σχέδιο έδωσε «πάτημα» σε βελτιωτές να προσφέρουν aftermarket επιλογές, με έναν εξ αυτών να το μεταμορφώνει σε μια... baby Lamborghini! Η ιταλική μάρκα πριν μερικούς μήνες παρουσίασε την Urus, το πρώτο SUV της με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και εμφάνιση που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο.

Ο βελτιωτής προσφέρει λοιπόν ένα νέο body kit, που μεταξύ άλλων αλλάζει τους προφυλακτήρες και τις ζάντες, κάνοντας το RAV4 να φτάνει πολύ κοντά στα αισθητικά πρότυπα της Urus! Ωστόσο, η τελευταία είναι τεράστια, πάρα πολύ φαρδιά και με στοιχεία που δεν αντιγράφονται. Για αυτό και πολλοί θα κρίνουν τη μεταμόρφωση του RAV4 ως αποτυχημένη. Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι δεν θα ήταν η επιλογή μας αφού το μοντέλο της Toyota είναι ομορφότερο στην αρχική του μορφή.

Αρκετοί πάντως θα κάνουν την κίνηση, με δεδομένο ότι η μεταμόρφωση κοστίζει περίπου 2.100 ευρώ! Σε αυτό το χρηματικό ποσό πάντως δεν περιλαμβάνονται οι ζάντες. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο βελτιωτής βρήκε τρόπο να προσαρμόσει τους εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος στους δικούς του προφυλακτήρες, οπότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στο σύστημα που λειτουργεί συνδυαστικά με την κάμερα οπισθοπορείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!