H Toyota ανοίγει ξανά τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη

Gazzetta team
H Toyota ανοίγει ξανά τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη
Τα εργοστάσια της Toyota στη Γηραιά Ήπειρο έκλεισαν λόγω του κορονοϊού για αρκετές εβδομάδες, οπότε η «επιστροφή» τους, σημαίνει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται.

Η Τετάρτη, 22 Απριλίου είναι μια μεγάλη ημέρα καθώς η Toyota θα ανοίξει ξανά τις μονάδες παραγωγής που διατηρεί στην Ευρώπη. Αυτή η είδηση κανονικά θα έπρεπε να μη μας αφορά και τόσο, όμως τα εργοστάσια έκλεισαν λόγω του κορονοϊού και η απόφαση της ιαπωνικής μάρκας να τα ανοίξει ξανά, μόνο θετική μπορεί να είναι!

Σταδιακή επανεκκίνηση

Αρχικά, οι εγκαταστάσεις στη Γαλλία και στην Πολωνία, θα είναι εκείνες που θα ανοίξουν πρώτες τις πόρτες τους. Το πλάνο τους λέει ότι δεν θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στο 100% τους και μέσα στις μονάδες παραγωγής θα βρίσκεται σημαντικά μικρότερος αριθμός ατόμων για αρχή, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Επίσης, θα παίρνουν μέτρα ασφαλείας όπως χρήση μασκών, γαντιών και όλου του προβλεπόμενου εξοπλισμού. Τα εργοστάσια που «θα πάρουν μπροστά» έχουν μεγάλη σημασία για τη μάρκα.

Εκείνο της Γαλλίας, κατασκευάζει το Toyota Yaris, ενώ αυτό της Πολωνίας παράγει κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων. Σιγά σιγά, θα ακολουθήσουν και τα άλλα εργοστάσια της φίρμας στην Ευρώπη, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθούν ξανά σε λειτουργία οι μονάδες παραγωγής στις άλλες ηπείρους, καθώς η Toyota όντας ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, διατηρεί εργοστάσια σχεδόν σε όλο τον πλανήτη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!